Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

Realme GT 2 Pro, Ciddi Ciddi Xiaomi 12 Pro’ya Rakip Olacak

Sadece bir hafta uzağımızda olan realme GT 2 Pro cephesinde bilgi paylaşımı devam ediyor. realme ilk etapta ekran hakkında detaylar aktardı.

realme GT 2 Pro, 4 Ocak tarihinde Çin’de gerçekleşecek bir etkinlik kapsamında görücüye çıkacak. Merak uyandıran telefona dair realme cephesinden resmi bilgi paylaşımı gelmeye devam ediyor. Şirket son olarak realme GT 2 Pro’nun önden görüntüsünü göstermekle kalmayıp ekran özelliklerini detaylandırdı.

realme GT 2 Pro’da ultra dar çerçeveli ve düz yapıda bir ekran yer alacak. 6.7 inç büyüklüğünde Quad + (3216 x 1440 piksel) çözünürlüğünde olacak bu ekran 120Hz tarama hızı ve HDR10+ desteğiyle geliyor. Ekranın ayrıca Corning Gorilla Glass Victus ile donatılacağı da onaylandı.

realme GT2 Pro’nun diğer özelliklerinden söz etmek gerekirse; telefona beklendiği gibi Snapdragon Gen 1 işlemcisi güç verecek. Arka bölümde üç kamera göreceğiz. Ana kamera beklendiği gibi 50 megapiksel çözünürlüğünde. 50 megapiksel ultra geniş açılı kamera ise 150 derecelik görüş açısıyla bu alanda bir rekor kıracak. Diğer kamera ise 2 megapiksel makro sensör olacak. Telefonda ön kamera 32 megapiksel çözünürlüğünde bir kamera kullanılacak.

Kutudan Android 12 tabanlı realme UI 3.0 sürümüyle çıkacak telefonda 65 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh pil göreceğiz. GT 2 Pro modelinde yeni nesil bir ekran altı parmak izi tarayıcısı tercih edilecek. Bu tarayıcı aynı zamanda kalp atış hızını da ölçecek.

4 Ocak tarihinde ayrıca Snapdragon 888 işlemcili realme GT 2 tanıtılacak. Realme’nin etkinlikteki asıl sürprizinin ise kamera odaklı bir GT 2 serisi telefon olması bekleniyor. Bu modelde ayrıca ön kamera ekran altına yerleştirilebilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu