Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriKatlanabilir TelefonlarMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Z Fold 4 En İyi Katlanabilir Ekrana Sahip!

Samsung’un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Fold 4, rakipleri karşısında ekran konusunda farkını ortaya koymaya başardı.

Samsung’un araştırma ve geliştirme departmanında güvenilir muhbirlere sahip olan kanıtlanmış sızıntı devi Ice Universe, Samsung Galaxy Z Fold 4 modelinin tüm bükme akıllı telefonları arasında en iyi ekranla donatıldığını söyledi. Sızıntı devi yrıca, yeni katlanabilir akıllı telefonlar Samsung Galaxy Z Fold4 ve Xiaomi Mix Fold 2’nin karşılaştırmalı fotoğraflarını ve videolarını yayınladı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Ice Universe; “Katlanabilir ekran teknolojisi, karmaşık bir problem olan olgunluktan uzaktır. En yeni menteşe Xiaomi Mix Fold 2’nin kırışıklığı azaltacağını düşündüm, ancak yine de farklı görünüyor ve bu teknolojinin geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Sızıntı devi ayrıca , Samsung Galaxy Z Fold4’ün tüm bükme akıllı telefonları arasında en iyi ekranla donatıldığını da sözlerine ekledi. Daha önce, Phone Arena, katlanabilir akıllı telefon Xiaomi Mix Fold 2’nin bir incelemesini yayınladı ve bu cihazın “oyunun kurallarını değiştirdiğini” ve orijinal iPhone’dan bu yana en önemli telefon olduğunu belirtmişti.

Ice Universe’ü bilmeyenleriniz için kısa bir özet geçelim. Sızıntıcı Samsung’u ciddi anlamda çok sert eleştiriyor. Hatta Samsung’un yakında LG gibi telefon pazarına veda edeceğini bile zaman zaman dile getirmişti. Bu yüzden Fold 4 için yapılan bu yorum oldukça tarafsız diyebiliriz.

Katlanabilir ekran teknolojisinde kendini kanıtlayan Samsung, sadece menteşe konusunda rakiplerinin gerisinde. Bu menteşe sorununun ise 2023 yılında tanıtılacak olan modeller ile çözülmesi bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu