Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung gözünü kararttı! Galaxy A10, A20, A30 ve A50 çıkış yapıyor

Samsung çok değil birkaç yıl öncesine kadar mutlak hakim olduğu giriş ve orta segmentte yeniden atağa kalkıyor. Geçtiğimiz gün Galaxy M10 ve M20 modelleri Hindistan’da satışa çıkaran Samsung, telefonları beklentilerin altında bir fiyattan satışa çıkarınca M serisi dakikalar içerisinde tükendi. Hindistan’dan gelen bilgilere bakılırsa Samsung gözünü karartmış durumda. Güney Koreli üretici şimdi de Galaxy A10, Galaxy A20, Galaxy A30, Galaxy A40 ve Galaxy A50 modellerini duyurmaya hazırlanıyor.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Ülkede yayın yapan bir siteye göre telefonlar mart ayı içerisinde Hindistan’da çıkış yapacak. Samsung’un Galaxy M serisinde olduğu gibi yeni nesil Galaxy A telefonları da rekabetçi bir fiyattan satışa sunacak.

Galaxy A10, Galaxy A20, Galaxy A30, Galaxy A40 ve Galaxy A50 geliyor
Galaxy A10, Galaxy A20, Galaxy A30, Galaxy A40 ve Galaxy A50 geliyor

Siteye göre Galaxy A serisi telefonların tümünde Super AMOLED ekran kullanılacak. Telefonların yazılım biriminde ise Android 9 Pie olacak. Site ayrıca GalaxyA10’un 118 $’dan satışa sunulacağının altını çiziyor. Bakıldığı zaman fiyatın oldukça rekabetçi olduğunu söyleyebiliriz.

Bütçe dostu fiyatlardan kullanıcılarla buluşacak Galaxy M hem de Galaxy A serisi telefonlarla birlikte Samsung liderliği kaybettiği Hindistan pazarında koltuğu geri alabilir. Son olarak Galaxy M serisi telefonların Türkiye’de de satışa sunulacağını hatırlatalım. Ancak satışların başlayacağı tarihi netlik kazanmış değil.

Xiaomi Galaxy M20 sattırmamak için kambura yattı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu