Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S22 iPhone 13’ün Çentiksizi Gibi Olacak!

Samsung’un yeni amiral gemisi serisi Galaxy S22 için bilgiler gelmeye devam ediyor. Tasarımı iPhone 13’ün çentiksiz hali gibi olabilir.

Samsung’un yenilikleri hakkında sık sık doğru bilgiler yayınlayan, sızıntı devi Ice Universe, Samsung Galaxy S22 serisi telefonlar hakkında ilginç bilgiler verdi. Çerçeve fotoğrafları da dahil olmak üzere Samsung Galaxy S22’nin birkaç görüntüsünü geçtiğimiz günlerde görmüştük. Şimdi ise Ice Universe, S22 ve S22+’ın düz çerçeve ve çerçevelerin yanı sıra simetrik ekran çerçevelerine sahip olacağını duyurdu.

Galaxy S22 tasarımı ile iPhone 13’ü andıracak

Sızıntı devi ayrıca ilginç bir karşılaştırma yaptı. Ice Universe’e göre S22 ve S22+ iPhone 13’ün çentiksiz hali gibi olacak. Yani tasarımsal açıdan Samsung, Apple’ı izleyecek. Bu oldukça doğru bir seçim olacak gibi görünüyor. Çünkü ergonomik açıdan iPhone 13’ün çok başarılı olduğunu söyleyebiliriz.

Bu karşılaştırma, akıllı telefonların gövde çevresinde de düz bir metal çerçeve alacağı anlamına geliyor. Ancak yeni serinin sızdırılan tüm görüntülerinde yanlarda yuvarlak gövde parçaları görülüyor. Ayrıca dün aynı kaynak, S22 Ultra’nın 3x ve 10x optik zoom için iki adet 12MP görüntü sensörüne sahip olacağına dair önceki raporların hatalı olduğunu doğruladı. Yani Samsung yine 108 Megapiksel sensörü bu yılda da kullanabilir.

Galaxy S22

Ocak ayında tanıtılacak olan Samsung’un yeni bombalarında Snapdragon 898 ve Exynos 2200 yonga setleri bulunacak. Söylentilere göre bu iki yonga seti arasında GPU açısından çok büyük farklar olacak. Exynos 2200 yonga setinde AMD ile işbirliği yapacak olan Samsung’un mobil oyunlarda grafikleri arşa çıkarması hatta Apple A15 yonga setini bile geçmesi bekleniyor.

Türkiye’de Exynos yonga setli sürümlerini satacak olan Samsung’un önümüzdeki yıl büyük yenilikler sunması gerekiyor. Aksi durumda Çinli üreticiler karşısındaki eli zayıflayacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu