Akıllı TelefonGenelHonorMobiroller

Honor X30 Max Devasa Ekranı ve Özellikleriyle Piyasayı Sallayacak

Şirketin yeni cihazı Honor X30 Max, lansmanı öncesinde bütün özellikleri ile sızdırıldı. İşte gündemde olan telefonun özellikleri.

Honor X30 Max, son birkaç gündür haberlerde yer ediniyor. Her yeni gelişme ile bu akıllı telefon hakkında daha fazla şey öğreniyoruz. Güvenilir bir sızıntıdan gelen en son bilgiler telefon ile ilgili neredeyse her şeyi ortaya koyuyor.

Honor X30 Max 7.09 inç Ekranı ile Büyük Ses Getirecek

Weibo’daki Digital Chat Station tarafından gönderilen yeni bir resim gönderisi, yakında çıkacak olan Honor X30 Max’ın temel özelliklerini ortaya koyuyor ve bu özellikler önceki sızıntılarla uyumlu.

Resme göre X30 Max, 2280 x 1080 piksel (FHD+)7.09 inçlik çentikli bir ekrana sahip olacak. Ekran panelinin de RGBW piksel düzenine ve DCI-P3 renk gamına sahip olduğu söyleniyor. Ayrıca ekranı düşük mavi ışık emisyonu sertifikası ve göz koruma modlarına sahip olacak.

Cihaz geniş boyutunu tamamlamak için Honor Histen Sound tarafından desteklenen çift stereo hoparlöre ev sahipliği yapacak. Bu hoparlörün tam ses seviyesinde 78dB’ye varan ses üretebilecek. Ayrıca cihaz, 8 GB RAM ve 128/256 GB depolama ile eşleştirilmiş bir MediaTek Dimensity 900 yonga seti tarafından desteklenecek. Cihaz, GPU Turbo X ve sanal RAM desteğine sahip olacak. Akıllı telefon arkada 64 Megapiksel(geniş) + 2 Megapiksel (derinlik) dikey olarak hizalanmış çift kamera kurulumuna sahip olacak. Ön tarafta ise çentiğin içine 8 Megapiksel’lik bir kamera yerleştirilecek.

Telefonun diğer özellikleri arasında çok işlevli NFC, yana monte edilmiş parmak izi sensörü, yüz tanıma kilidi ve akıllı çoklu pencere mevcut. Ayrıca cihaz 22,5W hızlı şarj destekli 5.000 mAh pile sahip olacak. Son olarak, telefon 174.37 x 84.91 x 8.3 mm boyutlarında olacak ve Magical Night Black, Charm Sea Blue ve Titanium Silver olmak üzere üç renkte sunulacak. Raporlar ise telefonun kasım ayının başlarında piyasaya sürüleceğini söylüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu