Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Kendin Pişir Kendin Ye Diyor!

Güney Koreli Samsung, kendin pişir kendin ye tarzındaki onarım programını duyurdu. Telefonunuzu evinizde tamir edebileceksiniz.

Samsung, evde onarım hizmetini uygulamak için önde gelen onarım topluluğu olan iFixit ile birlikte çalışacağını açıkladı. Bu program, Samsung’un devam eden tüketici dostu onarım genişletmelerine katkıda bulunacak. Ayrıca şirketin, tüketicilerin cihazlarının ömrünü uzatarak daha döngüsel bir ekonomiyi desteklemelerini sağlayacak sürdürülebilir çözümler sunmaya olan bağlılığını gösteriyor.

Orijinal Samsung bileşenleri artık Galaxy Tab S7+, Galaxy S20 ve Galaxy S21 serisi için iFixit’te satılacak. Yedek ekranlar, arka cam ve şarj bağlantı noktaları artık iFixit.com’da ayrı parçalar olarak veya uyumlu Galaxy cihazınızı onarmak için gereken tüm parçaları ve ekipmanı içeren onarım kitleri şeklinde de satılacak.

Bu program, müşterilerin kullanılmış bileşenlerini etik geri dönüşüm için geri göndermelerini kolaylaştırıyor. Çünkü yeni ekran kitleri, kullanılmış parçaları müşteriye hiçbir ücret ödemeden Samsung’a geri göndermek için bir iade etiketi içerecek. Aşağıdan Samsung’un yeni hizmetinin detaylarına ulaşabilirsiniz.

Samsung

  • Yüz yüze, Aynı Gün Hizmet: Amerika Birleşik Devletleri nüfusunun %80’inden fazlası aynı gün hizmet vermektedir. Ortalama olarak iki saat veya daha kısa bir geri dönüş süresiyle, mobil ürün onarımı için 2.000’den fazla yere erişin.
  • Size Geliyoruz Hizmeti: Samsung’un ayrıca 30-60 dakikalık bir sürüş mesafesinde yüz yüze hizmet sunan 550’den fazla ‘We Come To You’ minibüsü vardır.
  • Mail-In Hizmeti: Samsung, posta yöntemimizi kullanan tüm mobil müşteriler için tüm 50 eyalette ülke çapında kapsama alanı sunar.
  • Bağımsız Servis Sağlayıcılar (ISP): Samsung’un ISP ağı, aynı gün servis, WISE sertifikalı tesisler, kalifiye teknisyenler, orijinal bileşenler ve garanti dışı hizmetler sunar.

Samsung’un Galaxy orijinal parçaları şu anda yalnızca 2 Ağustos’tan itibaren Amerika’da sunulacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu