Akıllı TelefonAndroidGenel

Xiaomi Mi MIX yeniden satışa sunuluyor!

Akıllı telefon kullanıcıları farklı ürünler kullanmak istiyor. Üreticiler de hem donanım hem de tasarım tarafında farklılık ortaya koymaya çalışıyorlar. Dünyanın en büyük üreticileri 3 yıldır aynı telefonları makyajlayıp kullanıcılara sunarken Çinli üreticilerin uzun zamandır inovasyonun sınırlarını çizdiğine şahit oluyoruz. Bu inovasyonun en büyük temsilcilerinden birisi de %91,3‘lük ekran kasa oranı ile karşımıza çıkan Xiaomi Mi MIX oluyor.

Xiaomi Mi MIX Teknik Özellikler ve Fiyatı
Xiaomi Mi MIX Teknik Özellikler ve Fiyatı

İlk satışın tamamlanması sadece 10 saniye, ikincisi satışın tamamlanması ise sadece 30 saniye sürdü. Cep telefonunun benzersiz görünümü kullanıcıların yoğun ilgisi ile karşılanırken bizim de bir adet MI Mix siparişi verdiğimizi hatırlatalım. En kısa sürede Xiaomi Mi MIX incelemesi ile karşınızda olacağız. Mi MIX 29 Kasım Salı günü yani yarın yerel saat ile sabah 10’da Çin’de gerçekleşecek. Bu sefer telefonun kaç saniye satışta kalacağını gerçekten çok ama çok merak ediyoruz…

Xiaomi Mi Mix Özellikleri

6.4 inç büyüklüğünde 1080 x 2040 piksel çözünürlüklü IPS LCD ekran ile donatılan Mi Mix modeline dört çekirdekli Snapdragon 821 işlemcisi güç veriyor. Bellek tarafında 4GB LPDDR4 RAM/128GB ve 6GB LPDDR4 RAM/256GB şeklinde iki farklı şekilde karşımıza çıkan telefonun arka kamerası 16 megapiksel çözünürlüğünde ve çift LED flaş ile destekleniyor. 4.400 mAh kapasiteli pil, QuickCharge 3.0, parmak izi tarayıcısı ve 5 megapiksel ön kamera Mi Mix’te öne çıkan diğer özellikler.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu