Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy Watch4 Ve Watch4 Classic Yeni Güncelleme Aldı

Türkiye pazarına yeni giriş yapan Samsung Galaxy Watch4 ve Watch4 Classic, ikinci bir güncelleme aldı. İşte yeni güncellemenin detayları.

Güney Kore menşeili teknoloji devi Samsung cihazları için güncelleme konusunda çok hassas. Ürünlerinin yazılımlarını sürekli güncel tutmaya çalışıyor ve bunları hızlıca yayınlamaya çalışıyor. Yeni güncelleme ise daha piyasaya sürülmesinden önce bile güncelleme alan yeni akıllı saat Samsung Galaxy Watch4 ve Watch4 Classic modellerine geldi.

İki akıllı saat modeli için gelen yeni güncelleme, çoğunlukla fitness izleme ve takip işlevleriyle ilgili birkaç temel özelliği içeriyor.

Güncellemeyle ilgili en dikkat çekici şey, sağlıkla ilgili özellikleri saatin kendisinden daha kolay ve hızlı yönetmenizi sağlayan Samsung Health eklentisidir. Ayrıca, yeni gelen yazılım güncellemesinde bisiklet egzersizlerindeki kalori ölçüm doğruluğunun daha da artacağı belirtildi.

Samsung

Son olarak, sizi rahatsız etmesi durumunda artık otomatik egzersiz algılama özelliğini kapatabilir ve hızlı geçiş panelinden ses düzeyi ile ilgili ayarları yapabilirsiniz. Bu seçeneklerin hâlâ başlangıçta mevcut olmaması garip. Ancak umuyoruz ki, ilerleyen güncellemelerde arayüz de gelişecektir.

R8**XXU1BUH9 adlı yazılım ABD, İngiltere, Almanya ve İtalya dahil giriş yaptığı en yeni piyasalarda indirilebilir durumda.

Piyasaya yeni giriş yapan Samsung Galaxy Watch4 ve Galaxy Watch4 Classic ilerleyen zamanlarda daha çok güncelleme alacak. Arayüzünün ve fonksiyonlarının geliştirileceğini de tahmin ediyoruz.

Galaxy Watch4 hakkında yeni güncellemeler geldikçe size aktarmaya devam edeceğiz. Takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu