Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

Apple iPhone 12 Mini İçin Kepenk İndirdi! Keşke Olmasaydı!

Haftalardır haberlerimizden eksik olmayan iPhone 12 Mini için kötü haber geldi. Apple iPhone 12 Mini için kepenk indirme kararı aldı. Ürünün üretimi yakında sona erecek.

Attığı her adım ile olay yaratan Apple şu sıralar Facebook ile karşı karşıya. Geçtiğimiz günlerde iOS 14.5 güncellemesi ile Facebook’a adeta savaş açan Apple şimdi de mini model için radikal bir karar alApple iPhone 12 Mini Apple iPhone 12 Mini dı. Bilindiği üzere yaptığımız haberlerde iPhone 12 Mini’nin satış rakamlarında beklentiyi yansıtamadığını, oldukça kötü sonuçlar aldığından bahsetmiştik. Aslında Apple’ın böyle bir karar alması az çok belliydi. Apple iPhone 12 Mini’nin fişini çekti.

iPhone 12 serisinin yüz karası olarak nitelendirebileceğimiz Mini model hem performansı hem de satışları ile sık sık eleştirildi. Satışları ile adeta bir rekora imza atan model yakında üretimine son verecek. Alınan bu karar teknoloji dünyası tarafından da olumlu değerlendirilirken bizde tüm detaylara ulaştık ve sizler için derledik.

"<yoastmark

Apple iPhone 12 Mini’nin Fişini Çekti

Teknoloji devi 5G özellikli iPhone 12 serisinin mini bir versiyonunu üretme kararı almış ve bu haberden kısa bir süre sonra da model üretilmiş, piyasadaki yerini almıştı. Günümüze kadar satışları ile bir türlü tatmin edemeyen telefon, satış rakamları ile serinin en az satan telefonu olarak adeta bir rekora da imza atmıştı. Bugün haber geldi. Beklenen oldu.

Apple satışları ile tatmin edemeyen iPhone 12 Mini’nin fişini çekme kararı aldı. Önümüzdeki çeyrekte 5G teknolojisine sahip mini telefonun üretimi sona erdirilme kararı alındı. Serinin satışlarını epey düşüren model piyasada ne kadar direnebilecek bilinmezken üretimi için kepenk indirildi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu