Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi Note 10 Ekran Sorunu İle Can Sıktı! Note 10 Pro da Öyle…

Redmi Note 10 ekran sorunu baş gösterdi. Pek çok kullanıcı benzer ekran sorununun Redmi Note 10 Pro modelinde de yaşandığını bildiriyor.

Xiaomi, geçtiğimiz ay Hindistan’da Redmi Note 10, Redmi Note 10 Pro ve Redmi Note 10s ve Redmi Note 10 5G’nin yer aldığı Note 10 serisi telefonları görücüye çıkardı. Sözünü ettiğimiz telefonlarından ikisi ülkemize giriş yaptı. Diğer ikisi de yine kısa süre içerisinde raflarda olacak.  Redmi Note 10 serisi telefonlar, Note 9 ailesi ile kıyaslandığında özellikle ekran tarafında ciddi bir yükseltmeye sahip. Telefonlarda artık AMOLED ekran kullanılıyor ve Pro modelde bu ekran 120Hz tarama hızına sahip. Bu bilgilendirmeyi yaptıktan sonra Redmi Note 10 ekran sorunu nedir ne değildir buna değinelim.

Redmi Note 10 Ekran Sorunu Ortaya Çıktı

Son zamanlarda birçok Redmi Note 10 kullanıcısı ekranın dokunmatik duyarlılığından şikayet ediyor. Benzer şekilde diğer Note 10 serisi kullanıcılarda ekran dokunmatik hassasiyetinin bazen istenilen seviyede olmadığını bildiriyor.

Redmi Note 10 Pro Türkiye

Note 10 Pro modeline geldiğimiz ise kullanıcılar ekran titreme sorunundan şikayet ediyor. Bir kullanıcı, ekran yenileme hızı 120Hz olarak ayarlandığında küçük bir titreme sorunu fark ettiğini ifade ediyor. 60Hz’de hiçbir titreme gözlemlemedi. Başka bir kullanıcı, titremenin karanlık modda daha belirgin olduğunu söyledi.

Hem Redmi Note 10 hem de Redmi Note 10 Pro modellerinin detaylı incelemelerini sizlerle paylaştık. Bu incelemelerde sözü edilen ekran sorunlarından birini yaşamadık. Fakat uzun kullanımda baş gösteren bir sorun olabilir. Ayrıca sorunun tüm kullanıcıları etkilemediği de ortada. Konu hakkında kısa süre içerisinde Redmi cephesinden bir açıklama bekleniyor. Yayınlanacak bir güncelleme ile sorunların üstesinden gelineceğini düşünüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu