Güncel Teknoloji HaberleriRedmiTabletTeknolojiXiaomi

Xiaomi’nin Sevilen Fiyat Performans Tableti HyperOS Güncellemesi Aldı

Xiaomi, geçtiğimiz yıl tanıttığı Redmi Pad SE modeli için 1.0.1.0.UMUINXM model numaralı HyperOS güncellemesini başlattı.

Xiaomi‘nin geçtiğimiz yıl yaz aylarında tanıttığı bütçe dostu Redmi Pad SE modelini tanıtmıştı. Ülkemizde de hali hazırda satışta olan Redmi Pad SE için merakla beklenen HyperOS güncellemesi yayınlandı. 1.0.1.0.UMUINXM model numaralı 4 GB civarındaki güncelleme, Mayıs 2024 Android güvenlik yamasını da içeriyor. HyperOS güncellemesi sayesinde daha performanslı ve optimize çalışan sistemin gizlilik ve güvenliği de arttı.

Redmi Pad SE İçin HyperOS Güncellemesi Sunuldu

Bu güncellemeyle birlikte “akıllı birleştirme” yardımıyla tabletin zaman içinde akıcılığını korumasına yardımcı olan bir depolama yenileme teknolojisi bulunuyor. Depolama verimliliğini ve erişimi artıran bu uygulama, cihazın en iyi şekilde çalışmasına yardımcı oluyor. 

Güncelleme zayıf ağ ortamlarında bağlantı performansını artırmak için akıllı ağ seçimi de getiriyor. Gelişmiş animasyon ve canlı renkler getiren HyperOS güncellemesi, bildirim panelini de yenileyerek akıcı bir kullanım deneyimi vaat ediyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu