Akıllı TelefonBluetooth KulaklıkGüncel Teknoloji HaberleriRedmiXiaomi

Xiaomi Redmi Buds 4 Harry Potter Edition'ı Duyurdu!

Xiaomi başka bir özel sürüm kulaklık olan Redmi Buds 4 Harry Potter Edition’ı piyasaya sürdü. Yalnızca Çin’de satışa sunulan Redmi Buds 4’ün bu özel sürümü, Harry Potter hayranları için heyecan verici bazı yönler içeriyor. Satın aldığınızda, özel bir büyük kutu, Harry Potter temalı bir taşıma çantası ve tabii ki kulaklığın kendisi de size ulaşıyor.

Redmi Buds4 Harry Potter, şarj kutusunda bir Hogwarts logosuna ve her kulaklıkta bir şimşek simgesine sahip. Bu kulaklığı MIUI kullanan bir Xiaomi akıllı telefona bağladığınızda özel bir arayüz elde ediyorsunuz. Redmi Buds4 ile özel sürüm arasında önemli bir teknik fark bulunmuyor, Redmi Buds4 Harry Potter ile birlikte Harry Potter temalı bir taşıma çantası da veriliyor.

Xiaomi Redmi Buds 4 Harry Potter Edition

Redmi Buds 4, 10 mm dinamik sürücülerle birlikte gelmekte, aktif gürültü engelleme özelliğine sahip, Redmi Buds 4 Harry Potter Sürümü, ANC ile gürültüyü 35 dB’ye kadar engelleyebiliyor. Redmi Buds4 Harry Potter Edition ayrıca aramalar sırasında ortam gürültüsünü minimize ediyor, böylece aramanızdaki herkes sizi net bir şekilde duyabiliyor. Xiaomi’ye göre kulaklık IP54 sertifikasına sahip ve 30 saate kadar pil ömrü sunuyor.

Bu kulaklığın global olarak tanıtılıp tanıtılmayacağı henüz netlik kazanmasa da özel bir sürüm olmayan Redmi Buds 4’ün kendisinin bile hala global olarak satışta olmadığını unutmamak gerekiyor. Redmi Buds 4’ün küresel lansman tarihi hakkında hiçbir bilgi yok. Redmi Buds4 Harry Potter Edition’ın fiyatı 399 Çin Yuanı yani yaklaşık 58 Dolar.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu