Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S8 ve Galaxy Note 8 sahiplerini kahreden gelişme!

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy Note 8 kullanıcılarını üzecek bir gelişme yaşandı. Önce şirketin geliştirici etkinliğinde duyurduğu iki önemli gelişmeye değinelim. Hemen ardından haberimizin detaylarına geçeceğiz.

Samsung, Amerika’da gerçekleştirdiği geliştiriciler konferansında katlanabilir akıllı telefonun yanında One UI isimli yeni arayüzünü de görücüye çıkardı. Katlanabilir telefonda ilk kez karşımıza çıkan bu arayüz Samsung ve Google mühendis ekibi tarafından ortak geliştirildi.

Lütfen TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Lütfen Bize Destek Olun…

Galaxy S8 ve Galaxy Note 8 One UI arayüzünü almayacak
Galaxy S8 ve Galaxy Note 8 One UI arayüzünü almayacak

Tek elle kullanımı daha kolay hale getiren yeni arayüzde simgeler yeniden tasarlanırken, karanlık tema arayüzü farklı bir görünüme bürüyor. One UI isimli yeni arayüz Android 9.0 güncellemesi kapsamında Galaxy S9, Galaxy S9 Plus ve Galaxy Note 9’a sunulacak. Beta sürüm birkaç içerisinde kullanıma sunulacak. Güncellemenin final sürümü ise ocak ayında dağıtılacak.

Yeni arayüz Galaxy S8 ve Galaxy Note 8 için yayınlanmayacak

Yeni arayüz belirli noktalarda önemli gelişmeler içeriyor, ancak etkinlikten gelen ilk bilgilere göre Samsung bu arayüzü Galaxy S9’dan önceki amiral gemi telefonlara getirmeyi düşünmüyor. Tom’s Guide tarafından yayınlanan rapora göre Galaxy S8, Galaxy S8 Plus ve Galaxy Note 8 kullanıcıları ne yazık ki yeni arayüzü deneyimleyemeyecek.

Daha bir yıl önce tanıtılan telefonların yeni arayüzden mahrum bırakılması kuşkusuz beraberinde sert tepkileri getirecektir. Dileriz etkinlik yerinden gelen bu açıklama sıcağı sıcağına yapılmıştır, zira One arayüzünü 2017 yılı tepe modellerine vermemenin hiçbir gerekçesi olamaz.

 

Ve katlanabilir Samsung telefon karşınızda!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu