Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy M51 Yapıştırrrrr! Yakışır Bee

Peynir ekmek gibi güncelleme dağıtmaya devam eden Güney Koreli şirket Android 11’i son olarak Samsung Galaxy M51 kullanıcılarına sundu.

Geniş cihaz kataloğu için güncelleme üzerine güncelleme yayınlayan Samsung durulmuyor. Bir yandan dünyaca ünlü şirketler için katlanabilir telefon ekranı üreten diğer yandan da çılgınca güncellemeler yayınlamaya devam eden şirket beklentilere meydan okumaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yeni tablet modeli ile de haberlerimize konu olan şirket, akıllı telefon pazarını Apple’ın elinden en kısa sürede alacak gibi görünüyor. Yeni amiral gemileri ile de beklentileri karşılamayı başaran şirket Android 11 güncellemeleri de dağıtıyor. Geçtiğimiz gün Galaxy S10 Lite kullanıcılarına sunulan güncelleme son olarak da Samsung Galaxy M51 kullanıcılarına sunuldu.

Haftalardır Android 11 tabanlı One UI 3.0 güncellemesini kullanıcılarına dağıtmaya başlayan şirket, güncellemenin en son sürümü olan One UI 3.1’i de sayılı telefon modelleri ile kullanıcılarının beğenisine sunmaya devam ediyor.  İlk büyük Android güncellemesi ile kullanıcılarının yüzünü güldürecek olan telefon model, ilk olarak geçtiğimiz Eylül ayında piyasaya sürülmüştü. Android 10 tabanlı One UI 2.1 ile piyasadaki yerini alan telefon modeli şimdi de Android 11 ile gücüne güç katmış olarak yeniden zirveye çıkacak.

Samsung Galaxy M51
Samsung Galaxy M51

Samsung Galaxy M51 Android 11 İle Canlandı

Android 11 ile adeta küllerinden doğan başarılı akıllı telefon aldığı yeni güncelleme ile kullanıcılarına Mart 2021 güvenlik yamasını da sundu. Cihaz üzerindeki bazı hataları gideren ve savunma katsayısını artıran bu güncelleme şuanda Rusya’da erişilebilir durumda yer alıyor. Bir kaç gün içerisinde diğer ülkelerdeki kullanıcıların da beğenisine sunulması planlanan güncelleme en yeni Android güncellemesi ile pek çok yeniliği de kullanıcılarına deneyimleme fırsatı verecek. Eğer telefona sahipseniz güncellemeyi kontrol etmenizi öneririz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu