Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

realme 9 Serisi İçin Tarih Verildi! İşte İlk Bilgiler

realme 9 serisi hakkında güvenilir kaynaklardan bilgiler gelmeye başladı. realme popüler serinin devam modellerini şubatta duyuracak.

Realme 9 serisi modeller hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı. Güvenilir bir kaynak şimdi telefonların ocak sonu ya da şubat ayı içerisinde resmileşeceğini açıkladı. Seride Realme 9, 9 Pro, 9 Pro+/Max ve 9i olmak üzere dört model yer alacak. Fakat bu modellerin tümü aynı anda tanıtılmayacak. realme bunun yerini telefonları farklı dönemlerde iki grup halinde duyuracak.

Realme 9 Pro Plus modeli kısa süre önce IMEI veritabanında kendisini gösterdi. Serinin tepe modeli olacak telefonun Snapdragon 870 işlemcisinden güç alması bekleniyor. Full HD+ çözünürlüğünde AMOLED ekran, 108 megapiksel arka kamera ve 65 watt hızlı şarj desteği telefonun öne çıkan bazı özellikleri olacak.

Öte yandan realme sözü edilen bu telefonlardan bazılarını Türkiye’ye getirecek. Fakat bunların hangileri olacağı konusunda konuşmak için daha çok erken.

realme’nin rekabetçi fiyat politikasını en iyi şekilde yansıtan serinin önceli modellerinden biri olan realme 8 Pro bir süreden beri Türkiye’de satışa sunulmakta. Telefonun fiyatı döviz kurundaki artışa rağmen neredeyse seviyesini koruyor. Realme 8 Pro’nun Türkiye fiyatı şu sıralar 4.200 TL seviyesinde.

6.4 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde Super AMOLED ekranın eşlik ettiği telefona Snapdragon 720G işlemcisi güç veriyor. 108 megapiksel dörtlü arka kamera ile kendi segmentinde öne çıkmayı başaran telefonda 50 watt hızlı şarj desteğine sahip 4.500 mAh pil yer almakta.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu