Akıllı TelefonGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerPixel

Google Pixel 7 ile Fiyatlar Artacak Mı?

Google’ın yeni canavarı Google Pixel 7 için sevindiren haber geldi. Yeni modellerle birlikte fiyat artışı olmayacak. İşte detaylar.

Google bir aksilik olmaz ise Ekim ayında karşımıza Pixel 7 ailesi ile çıkacak. Daha önce gösterilen Google Pixel 7 ailesinin tüm özelliklerini açıklayacak olan Google’ın fiyat konusunda ne yapacağı merak ediliyordu. Apple’ın Avrupa’da fiyatları zamlamasından sonra gözler Google’a da çevrilmişti. Ancak Google’dan kötü haber yerine güzel haberler gelmeye başladı.

AP’nin kurucusu Artem Russakovskii, Pixel 7 ve 7 Pro fiyatlarını ortaya çıkaran sızdırılmış Target enstantanelerini yayınladı. Google, Pixel 7 için 600 dolar Pro için ise 900 dolar talep edecek. 6 Ekim tarihinde tanıtılacak olan yeni seride zam olmayacak gibi görünüyor.

Pixel 7 ve Pixel 7 Pro

Ancak yine de Apple’ın Amerika’da zam yapmamasına rağmen Avrupa ülkelerinde iPhone’ların fiyatlarını 100 Euro zamladığını belirtelim. Bu yüzden Google sadece anavatanı Amerika’da bu fiyatları koruyabilir. Almanya, İngiltere ve Fransa gibi ülkelerde çok düşük ihtimal de olsa zamlı fiyatları görebiliriz.

2. nesil Google Tensor işlemciden gücünü alacak olan yeni seri üst segment bir deneyim vadedecek. Ancak Google Tensor 2 işlemcisinin Snapdragon 8 Gen 1 seviyesinde olacağı söyleniyor. Bu yüzden yıl sonu tanıtılacak olan Snapdragon 8 Gen 2 yonga setli diğer Android telefonların bir tık gerisinde kalabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu