Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

Oppo Reno 10x Zoom Türkiye pazarına giriş yaptı! Keşke benim olsa!

Bir süredir fiyat haberlerini paylaştığımız Oppo Reno 10x Zoom Türkiye pazarında bugünden itibaren satışa sunuldu. Peki, fiyat ne?

Oppo, 10 Nisan tarihinde yeni nesil Reno ailesini görücüye çıkardı. Bildiğiniz üzere Oppo Reno ilk tanıtıldığında 3 farklı model barındırıyordu. Oppo Reno Standart Edition, Oppo Reno 5G ve bugün ülkemizde satışa sunulan Oppo Reno 10x Zoom modelleri ile karşımıza çıkan Çinli üretici geçtiğimiz haftalarda da damla çentikli ekranlı Oppo Reno Z görücüye çıkardı. Bir süredir fiyat haberlerini paylaştığımız Oppo Reno 10x Zoom Türkiye pazarında bugünden itibaren satışa sunuldu. Telefonun en önemli özelliği isminden de anlaşılacağı üzere 10X Zoom yapabilmesi. Bir güncelleme Huawei P30 Pro‘nun 50x dijital zoom özelliğini 60x zoom seviyesine çıkaran ve bu noktada dünyanın en çok zoom yapan telefonu olma ünvanını da elinde bulunduran Oppo Reno 10X Zomm satış fiyatı da bugün kesinleşti.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Oppo Reno 10x Zoom ne kadara satılacak?

Oppo Reno 10x Zoom Türkiye satış fiyatı 7.999 TL olarak belirlendi. Biz bu fiyatı 24 Mayıs tarihinde sizlerle zaten paylaşmıştık ve bugün de resmi olarak fiyat açıklandı. Peki bu fiyat için ne diyoruz; 512GB iPhone XS Max‘in 15.000 TL‘ye satıldığı bir dünyada bu telefonun bu paraları yapması da oldukça normal. Keşke son gelen ÖTV zammından önce Oppo Reno stoklu bir şekilde Türkiye‘ye girmiş olabilseydi…

Oppo Reno inceleme! 5.000 TL verilir mi? Verilmez mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu