Akıllı TelefonCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy A82 Canlı Görüntüleri ile Karşınızda

Bir süredir merakla beklenen Samsung Galaxy A82 model akıllı telefonun canlı görüntüleri sızdırıldı. Telefona yakından göz atıyoruz.

Akıllı telefon pazarında önemli işlere imza atan firma Çinli rakipleri ile mücadele etmeye devam ediyor. 2021 yılına iyi bir başlangıç yapan firma yeni telefonlarını tanıtmaya devam ediyor. Bir çok kullanıcının merakla beklediği Samsung Galaxy A82 model akıllı telefonun çalışır durumda fotoğrafları sızdırıldı. A80 modelin gelişmiş versiyonu olması beklenen telefonun arka kısmında dikey olarak dizilmiş kameralar yer alıyor. Telefonun donanımları ile ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor.

Samsung Galaxy A82 Akıllı Telefon Beklenen Teknik Özellikleri 

Telefonda Snapdragon 855+ yonga seti bulunması bekleniyor. Cihazda 6GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı bulunacak. Telefon FullHD + çözünürlüğe sahip 6,7 inçlik bir Süper AMOLED ekran ile gelecek. Telefonun arka kısmında dikey olarak yerleştirilmiş üçlü kamera yer alacak. Kameralar sırasıyla 64, 12 ve 8 megapiksel çözünürlüğe sahip olacak. Cihaz Android 11 işletim sistemi yüklü olarak gelecek ve One UI 3.1 arayaze sahip olacak. Telefonun arka kısmı plastik bir tasarıma sahip ve 5000 mAh pil ile gelecek. Ayrıca 15 watt şarjı destekleyecek. Telefonun ön kısmında ise 32 megapiksel selfie kamera yer alacak.

Samsung Galaxy A82

Telefon orta seviye kullanıcılar için oldukça ideal özelliklere sahip fakat merakla bekleyen bir çok kullanıcıyı da hayal kırıklığına uğratacak. Zira Çinli üreticilerin orta seviye telefonları oldukça iyi özelliklere sahip ve uygun fiyatı ile dikkat çekiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu