Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy S21 FE Neden İptal Edildi?

Güney Koreli firmanın uygun fiyatlı amiral gemisi modeli olması beklenen Samsung Galaxy S21 FE neden iptal edildi? İşte sebebi!

Samsung’un yılan hikayesine dönen uygun fiyatlı amiral gemisi modelinin iptal edildiğini bugün sizlere aktarmıştık. Peki, Samsung Galaxy S21 FE neden iptal edildi? Sürekli hakkında sızıntı çıkan telefonun sürpriz bir şekilde iptal edilmesinin ardında ne yatıyor?  Mobil sektördeki yeni ürünler hakkında sık sık özel bilgiler paylaşan Ice Universe takma adı altında tanınmış sızıntı devi Galaxy S21 FE akıllı telefonun iptal edilmesinin olası nedenini açıkladı.

Samsung Galaxy S21 FE Galaxy S22 yüzünden iptal edilmiş olabilir

Bu akıllı telefonun başlangıçta bu yıl Ağustos ayında sunulması gerekiyordu. Ancak çip krizi nedeniyle, cihazın sunumu ve piyasaya sürülmesi muhtemelen bu yıl Ekim ayına ertelendi. Cihaz, çeşitli düzenleyicilerin veritabanlarında onay aldı. Ancak bu onaylara rağmen bugün iptal edildi.

Ice Universe, Samsung’un Aralık ayında yen Galaxy S22 akıllı telefon serisini piyasaya sürmeye karar verdiği için Güney Koreli üreticinin Galaxy S21 FE’den vazgeçmesinin mantıklı olduğunu söyledi. Alman blog yazarı ve içeriden güvenilir Max Jambor’a göre Samsung, bu ay sadece 10.000 adet Galaxy S21 FE akıllı telefon üretti. Bu, önümüzdeki ay piyasaya sürülecek bir ürün için son derece düşük bir rakam.

Daha önce Galaxy S21 FE ve Galaxy S22 sürümleri arasında yaklaşık dört ay olacağı varsayılmıştı. Ancak o zaman bile, oldukça az sayıdaki alıcı yeni amiral gemisinin piyasaya sürülmesinden önce eskiyen bir akıllı telefon satın almak isteyecek.

Yani anlayacağınız uzun lafın kısası Galaxy S22’nin daha fazla satması için Galaxy S21 FE’den vazgeçildi. Çip krizinden dolayı Samsung’un planlanan tarihte telefonu yetiştirememesi Fan Edition bekleyenlerin hüsrana uğramasına neden oldu diyebiliriz. Bakalım seneye Galaxy S22 FE tanıtılacak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu