Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi %100 Ekrandan Oluşan Telefonun Patentini Aldı!

Çinli teknoloji devi Xiaomi katlanabilir telefonlar için yeni bir patent aldığını duyurdu. Yeni patent esnek ekran modülünü içeriyor.

Çinli teknoloji devi Xiaomi yine çarpıcı detaylar ile gündeme geldi. Bu yıl katlanabilir akıllı telefonları ile gündeme gelecek olan şirket yeni bir patent daha aldı. Yarın Redmi Note 10 serisini karşımıza çıkaracak olan şirket yepyeni patenti ile yine bizleri heyecanlandırdı. Bu yıl içerisinde katlanabilir telefon modellerini de karşımıza çıkarmasını beklediğimiz şirket yeni patenti ile kullanıcılarına esnek ekran modülünü sunacak. Görüntüleme teknolojisini ayrıca bir menteşe mekanizması ile birlikte karşımıza çıkaracak olan şirketin yeni patentine dair ilk görüntü de sızdırıldı.

Edindiğimiz detaylar da şirketin katlanabilir telefonlardaki ikinci ekranı normal bir ön ekran olarak kullanabileceği ortaya çıktı. Kamera mekanizması ile ekranı daha büyük hale de getirebilecek olan şirket kullanıcılarına farklı bir bakış açısı sunacak gibi görünüyor.

Xiaomi
Xiaomi

Xiaomi Yeni Patent Aldı

Çinli teknoloji devinin yeni patenti katlanabilir telefonun aynı kamera ile ön tarafa bakabilmesini sağlıyor. Ön tarafa bakan kamera gerekmediğinde cihaz yüzde 100 oranında yüksek bir ekran gövde oranını kullanıcılarına sunuyor. Ekran oranı bakımından kullanıcıları tatmin edecek olan patentin detayları henüz açıklanmadı. Patentin yayın numarasının CN112839115A olduğunu da belirtelim. Birden fazla katlanabilir cihaz üzerinde çalıştığı bilinen şirket katlanabilir telefon modelleri ile rakiplerine epey fark atacak gibi görünüyor. Detaylar geldikçe haberlerimiz de yer vermeye devam edeceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu