DonanımGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung oyunculara özel kavisli Quantum Dot monitör duyurdu

CES 2017 etkinliği yaklaştıkça birçok teknoloji devi etkinlik kapsamında sergileyeceği ürünleri resmi site aracılığıyla duyurmaya başladı. Samsung da her yıl olduğu gibi fuarın dikkat çeken üreticileri arasında yer olacak. Şirket iki yeni Windows 10 tabletin yanında CH711 model numarasına sahip yeni bir monitör tanıtacak. Ancak şirket öncesinde oyunculara özel olan kavisli ve Quantum Dot teknolojisine sahip monitörü resmi siteden duyurdu.

Quantum Dot

Standart LCD ekrana göre daha yüksek renk doğrulu, daha yüksek renk doğruluğu, görüş açısı ve parlaklık sunan Quantum Dot ekran, Samsung’un son yıllarda büyük yatırımlar gerçekleştirdiği bir teknoloji. Yeni ekran teknolojisi halihazırda TV sektöründe kullanılmaya başlandı.

CH711 oyuncu monitöründe yeni nesil ekran teknolojisi kullanılırken, üç tarafı ince çerçevelerden oluşan kavisli monitör şık tasarımıyla da göz dolduruyor. 27 ve 31.5 inçlik versiyonları bulunan monitörde ekran eğriliği 1.800R değere sahip. 2.560 x 1.440 WQHD çözünürlüklü ekran ayrıca 178 derece görüş açısı sunabiliyor.

CH711 oyuncu monitörün fiyat, çıkış tarihi ve diğer detayları CES 2017 etkinliğinde açıklanacak.

 

>> İlginizi çekebilir; Huawei P8 Lite için önemli bir güncelleme yayınlandı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu