Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMeizuMobirollerTeknoloji

Meizu 17 5G Baharda Çiçek Gibi Açacak!

Çinli akıllı telefon üreticisi Meizu, yepyeni bir amiral gemisini tanıtacak. Fiyat/performans telefonlarıyla ön plana çıkan şirket, Meizu 17 5G modeliyle büyük yankı uyandıracak gibi görünüyor.

Bugün Meizu Mobile yetkilisi, Nisan ayında Meizu 17 5G amiral gemisi cep telefonunun lansmanının yapılacağını resmen açıkladı. Aynı zamanda yetkili, Meizu’nun 17. kuruluş yıl dönümü için Weibo aracılığıyla da teşekkür mesajı gönderdi. Meizu resmi olarak 17 yıl önce 14 Mart’ta kuruldu. Yetkili ayrıca açık mektupta Meizu 17‘nin Nisan ayında bizlerle buluşacağını belirtti.

Meizu 17‘nin resmi teknik özellik sızıntıları hala devam ediyor. Ancak, bu cihazla ilgili birkaç söylenti ve spekülasyon var. Bununla birlikte akıllı telefonun Snapdragon 865 + X55 5G yongasıyla geleceğini doğrulayabiliriz. Ayrıca, bu cihazın Meizu Wi-Fi 6 ile birlikte gelme olasılığı çok yüksek.

Snapdragon 865 SOC
Snapdragon 865 SOC

Bir amiral gemisi olduğu için, büyük olasılıkla bir ekran parmak izi sensörü ile gelecek. Meizu 17’nin arka tasarımında yatay dizilmiş şekilde olacak. 90Hz OLED ekran ve ultra ince çerçeveye sahip olacak. UD parmak izi tarayıcısı, üstte FlymeOS içeren en yeni Android 10 ve hızlı şarj desteği olacak. Meizu 16s Pro’nun 24W hızlı şarjından daha hızlı olması bekleniyor. Meizu‘nun ilk 5G telefonu olması ve dört amiral gemisinden biri olması bakımından oldukça önemli. Orta üst segment diyebileceğimiz fiyat/performans telefonu Meizu 16th ile yıldızı parlayan şirket, kuruluş yıl dönümünün şerefine tanıtmaya hazırlandığı bu telefonla bütün dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor.

Ayrıntılı bilgileri siz değerli okuyucularımızla paylaşmaya devam edeceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu