Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Galaxy Note 9 görüntüsü sızdırıldı! Değişimi hissetmeyeceksiniz

Samsung Galaxy Note 9 görüntüsü sızdırıldı. Peki Note 9, Note 8’den ne kadar farklı olacak? Galaxy S8’den Galaxy S9’a geçişte hissedilen daha doğrusu pek de hissedilmeyen değişimi Note  serisinde de göreceğiz. Birçok kişi önden baktığında Galaxy S8 ve Galaxy S9’u birbirinden ayırt edemezken, genel görünüm itibariyle sadece arka bölümde parmak izi tarayıcısının konumunda bir değişikle karşılaştık. Genel görünümdeki ufak çaplı değişime, yan yana getirilince fark edilen alt çerçevedeki bir miktar küçülme de dahil edilebilir.

Samsung Galaxy Note 9 görüntüsü karşınızda!

Gelelim Galaxy Note 9’un sızdırılan görüntüsüne. Ön bakıldığında Note 8’den ayırt etmek neredeyse imkansız. Sadece dikkatli baktığınızda belki alt çerçevenin biraz inceldiğini fark edeceksiniz.

Samsung Galaxy Note 9
Samsung Galaxy Note 9

Sızan son görüntüde Note 9’un nasıl bir arka görünüme sahip olacağı görülmüyor, fakat yakın zamanda ortaya çıkan render görüntülere göre parmak izi tarayıcısı yatay konumdaki çift arka kameranın altında olacak.

Büyük bir tasarım değişikliği sunmayacak Galaxy Note 9’daki donanım tarafında ise önemli yükseltmeler göreceğiz. En önemli gelişme kuşkusuz S-Pen kalemde olacak. Bluetooth destekli olacak kalem ile bazı uygulamalar uzaktan kontrol edilebilecek. Selfie çekimlerde kullanılabilecek kalemin bir hoparlör barındırdığı da gelen bilgiler arasında.

6.4 inç büyüklüğünde ekrana sahip olacak telefondaki bir diğer önemli gelişme 4.000 mAh büyüklüğündeki pil olacak. Galaxy S9 Plus’ın kamera paketini kullanacak Note 9’un 8GB RAM / 512GB depolama seçeneğinin de bazı özel pazarlarda kullanıma sunulacağı iddia ediliyor. Note 9, 9 Ağustos’ta New York’ta düzenlenecek etkinlik kapsamında tanıtılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu