Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Watch 2 Tanıtım Tarihi Açıklandı, İşte İlk Bilgiler

OPPO Watch 2 akıllı saatin tanıtım tarihi açıklandı. Gelecek hafta tanıtılacak saate dair şu ana kadar bilinenlere göz atalım.

OPPO, geçen yıl Oppo Watch adlı ilk akıllı saatini piyasaya sürdü ve şirket, OPPO Watch 2 ismiyle şimdi devam modelini duyurmaya hazırlanıyor. OPPO’nun yayınladığı poster ikinci nesil akıllı saatin 27 Temmuz tarihinde tanıtılacağını açıkladı.

OPPO’nun ikinci nesil akıllı saati serinin ilk modeli gibi kare bir tasarıma sahip olacak. OPPO Watch2’deki en büyük gelişimin pil tarafında olacağı kaydediliyor. Akıllı saat ColorOS’u çalıştıracak, ancak daha uzun pil ömrü için yerleşik ikincil bir RTOS’a (Gerçek zamanlı işletim sistemi) da sahip olacak.

Apollo 4s çipinin desteklediği Snapdragon Wear 4100 yonga setinden güç alacak akıllı saatte dahili depolama 16GB’a çıkarılıyor. eSIM ve LTE desteğiyle gelen OPPO Watch2’nin 42 mm ve 46 mm şeklinde iki versiyonu olacak.

Yenilenen bir OPPO Relax uygulamasıyla gelecek akıllı saate stres seviyesini ölçme, kandaki oksijen seviyesini hesaplama gibi işlevler olacak. Akıllı saatte yeni ekran yüzleri de göreceğiz.

Aynı zamanda deri kordon seçeneği de sunacak akıllı saatin tanıtımına sayılı günler kala OPPO cephesinden yeni bilgilerin aktarılmasını bekliyoruz. İlk olarak Çin’de satışa sunulacak saati ülkemiz kullanıcılarının çok fazla beklemeyeceğini düşünüyoruz. Son olarak birinci nesil OPPO Watch’ın Türkiye fiyatlarının 41mm için 1.799 TL, 46mm içinse 2.299 TL olduğunu hatırlatalım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu