AndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Tab A7 Lite Cephesinde Hareketlilik Var! Lansman Yakın

Uygun fiyatlı olarak karşımıza çıkması beklenen Samsung Galaxy Tab A7 Lite Hindistan’da destek sayfaları açmaya başladı. Lansman yakın.

Teknoloji dünyasının nabzını tutmaya devam eden Samsung cephesinden yeni bilgiler bir an olsun eksik olmuyor. Bir yandan güncellemeler, bir yandan anlaşmalar, diğer yandan da akıllı telefon haberleri hız kesmiyor. Hemen hem her gün haberlerimiz de yer alan şirket son iki gündür de tablet modeli ile gündemden düşmüyor. Uzun bir süredir beklenen tablet modeli olan Galaxy Tab A7 Lite şu sıralar Hindistan’da bazı gelişmelere neden olmaya başladı. Dün TENAA üzerinde gerçek görseli ile görünen tablet, ne zaman lansmana çıkacak hala herhangi net bir bilgi yer almıyor. Samsung Galaxy Tab A7 Lite için Hindistan’da destek sayfaları açılmaya başlandı. Galiba lansman tarihi yakın.

MediaTek Helio sekiz çekirdekli yonga setinden güç alacak olan tablet modeli, 15W hızlı şarj desteği ile kısa sürede tam dolum gerçekleştirecek. 3GB RAM desteğine sahip olacak olan model,  32GB depolama alanı ile olumsuz bir izlenim bırakacak gibi görünüyor. Günümüz de hafıza kriteri hem telefon modellerinin hem de tabletlerin en büyük sorunlarından bir tanesi.

"<yoastmark

Samsung Galaxy Tab A7 Lite İçin Hindistan’da Destek Sayfaları Açıldı

Bir kaç gündür beklenen tablet modeli ile alakalı bazı detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. İnternete sızdırılan özellikler, TENAA’da görüntülenen resim Samsung cephesindeki hareketliliği bize gösteren en net unsurlar. Şirket tabletin ne zaman piyasaya sürüleceğini hala duyurmadı. Ancak bu gelişmelere bakılırsa cihazın çıkış tarihi çok da uzak değil. Bugün Hindistan’da açılan bazı destek sayfaları bizleri şüphelendirdi doğrusu. Cihaz ne zaman çıkacak bekleyip göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu