Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerVivo

Vivo Z5i uygun fiyatıyla satışa sunuldu!

Vivo, ülkesinde yani Çin’de,  Z5i adlı bir başka  akıllı telefonunu piyasaya sürdü . Akıllı telefon üreticisi Z serisine bir yenisini daha ekledi.

Telefonu Vivo U3 modelinin daha güçlü versiyonu olarak değerlendirebiliriz. Çünkü değişen RAM ve depolama kapasitesinin dışında kayda değer bir farklılık görünmüyor. Akıllı telefon diğer yandan aynı özelliklere sahip. Hatırlayacak olursak U3 modeli geçen ay  Çin’de piyasaya sürülmüştü.

Z5i, Çin’de 1.798 Yuan (256 $) fiyat etiketi ile birlikte geliyor. Akıllı telefon, siyah ve mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle sunuluyor.

Vivo X30

Vivo Z5i teknik özellikleri

Vivo Z5i, 1080 × 2340 piksel çözünürlüklü 6,53 inç IPS LCD ekrana sahip. Akıllı telefon ön kameranın yer aldığı damla çentikli ekran ile geliyor. İnce çerçeveler sayesinde cihaz yüzde 90,3 oranla ekrana geliyor.

Telefon, gücünü 8GB RAM ve 128GB dahili hafıza ile eşleştirilmiş Snapdragon 675 işlemcisinden alıyor. Telefonun depolama alanını  genişletmenize olanak sağlayan bir SD kart yuvasının olduğunu da belirtmiş olalım.

Cihazın arkasında 16MP birinci kamera, 8MP ultra geniş açılı lens ve 2MP makro sensör bulunan üçlü kamera modülü yer alıyor. Z5i, özçekimler için, f / 2.0 diyafram açıklığına sahip  16MP sensör ile geliyor. U3 modelinde  olduğu gibi parmak izi sensörü arka tarafa konumlandırılmış.

Ayrıca telefonun genel performansını artırmaya yönelik geliştirilen çoklu Turbo teknolojisi oyun severler için güzel haber.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu