Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Qin F22 Pro, BlackBerry’nin Ruhunu Taşıyor

Xiaomi Qin F22 Pro sıra dışı bir telefon olacak. Hem fiziksel tuşlar hem de dokunmatik ekran bir arada. Telefon Android 12 ile çıkış yapacak.

Son yıllarda özellikle Nokia fiziksel butonlara sahip özelliksiz telefon tanıtımlarını sürdürüyor. Xiaomi’nin geliştirdiği yeni bir telefon bu segment için bir dönem noktası olabilir. Xiaomi Qin F22 Pro ismini taşıyacak bu telefonun kısa bir videosu sızdırıldı. Ayrıca sertifika verileri telefonun tüm özelliklerini açığa çıkarmış durumda.

Xiaomi Qin F22 Pro: Hem Dokunmatik hem de Tuşlu

Telefonu sıra dışı yapan özelliklerin başında fiziksel butonlar ve dokunmatik ekranın bir arada sunulması geliyor. Telefon ilk olarak Çin’de Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı’nın veri tabanında göründü. Qin F22 Pro adlı telefonda 960 x 640 piksel çözünürlüğe sahip dokunmatik LCD ekran yer alıyor. MediaTek G85 işlemcisinden güç alan modelin bellek birimi 4GB RAM + 128GB dahili depolama şeklinde.

Xiaomi Qin F22 Pro

Ebatları 147 x 58 x 9 mm, ağırlığı ise 116 gram olan telefonun içerisinde 2.150 mAh büyüklüğünde bir pil bulunuyor. Bu pil 10 watt şarj desteği sunuyor. Kamera birimine gelince; arka bölümdeki tek kamera 8 megapiksel çözünürlüğünde. Ön kamera sıra dışı bir konumda. Sağ alt kısımda “#” butonun üzerinde 2 megapiksellik bir ön kamera konumlandırılıyor.

Bir döneme damga vuran BlackBerry telefonların ruhunu bir nebze olsun yaşatan Qin F22 Pro kutudan Android 12 sürümüyle çıkacak. Telefonun fiyat ve çıkış tarihi şu an için bilinmiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu