Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerOPPO

OPPO Reno 8 Pro 5G Pil Verimliliğinde Çok İddialı

OPPO’dan telefonlar gelmeye tam gaz devam ediyor. Firma şimdi de OPPO Reno8 Pro 5G modeli için TUV serfikası aldı.

OPPO, bu yılın başlarında piyasaya sürülen OPPO Reno 8 Pro 5G modelinde pil verimliliği için TUV Rheinland sertifikası aldığını duyurdu. Bu sertifika, akıllı telefonun dört yıllık kullanımı etkili bir şekilde kapsayan 1600 şarj-deşarj döngüsünden sonra bile %80’in üzerinde pil kapasitesi tutma sağlayacağını ve 300 şarj döngüsünden sonra uluslararası %60 pil kapasitesi standardını aşacağını kanıtlıyor.

Bilmeyenleriniz için TUV Rheinland, pilleri dayanıklılık, güvenilirlik ve güvenlik açısından test eden uluslararası bir uzman kuruluşudur. OPPO, TUV Rhineland’ın OPPO’nun tescilli lityum pil ve Pil Sağlığı Yönetim sistemini test ettikten sonra telefonu sertifikalandırdığını söyledi.

Bu yılın başlarında Reno8 5G, TÜV SÜD’den 36 Aylık Akıcılık Derecelendirmesi “A” İşareti ile birlikte mükemmel şarj performansını kabul eden DXOMARK 2022 GOLD BATTERY etiketini aldı.

OPPO, Reno8 Serisinin dayanıklılığı sağlamak için OPPO’nun QE Güvenilirlik Laboratuvarında 300’den fazla titiz testten geçtiğini söyledi. Şirket, Reno8 Serisi için optimum pil verimliliği sağlamak için Pil Sağlığı Motoru (BHE) teknolojisini geliştirdiğini de sözlerine ekledi.

BHE, gelişmiş performans ve güvenlik için Akıllı Pil Sağlığı algoritması ve Pil İyileştirme Teknolojisi ile birlikte geliyor. Reno8 Pro 5G, adaptör aşırı yük koruması, hızlı şarj durumu tanımlama koruması, arayüz aşırı yük koruması, pil akımı/voltaj aşırı yük koruması ve pil sigortası koruması içeren beş katmanlı şarj korumasına da sahip.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu