AppleGüncel Teknoloji HaberleriLGMobirollerTeknoloji

Apple Rakibine Dev Çalım Attı! Düşman Düşmana Yapmaz!

Cupertinolu Apple monitör konusunda rakibine dev bir çalım attı. LG’nin monitörü Apple Store’da artık satılmıyor. Peki, neden?

Apple geçtiğimiz günlerde Studio Monitor adını verdiği yeni monitörünü duyurmuştu. Fotoğraf ve video düzenleme işi ile uğraşanlara hitap eden bu modelin tanıtılmasından sonra Cupertinolu firma ilginç bir hamle yaptı. Apple monitör konusunda kendi ürününü ön plana çıkarmak için 27 inç LG UltraFine 5K monitörü mağazasından kaldırdı. Kaynaklar doğal olarak bunu Apple Studio Display modelinin yayınlanmasına bağlıyor.

LG UltraFine 5K Monitör, LG ve Apple tarafından ortaklaşa geliştirildi ve bu nedenle macOS çalıştıran bilgisayarlarla kullanım için çok uygundu. 5K ekran, 500 cd/m3 parlaklığa, geniş renk gamına ve dizüstü bilgisayarınızı şarj edebileceğiniz bir Thunderbolt 3 bağlantı noktasına sahipti.

Apple, LG’nin 27 inç UltraFine 5K Monitörünün Satışını Durdurdu

LG UltraFine 5K monitör 1.299 dolara satılıyordu. Karşılaştırıldığında, Apple Studio Display’in başlangıç ​​fiyatının 1.599 dolar olduğunu belirtelim. Studio Display bu hafta ön siparişe açıldı ve 18 Mart’ta satışa çıkacak. Studio Display dışında, Apple’ın web sitesinde yalnızca 699 dolardan başlayan 23,7 inç UltraFine 4K ekran bulunuyor. LG’nin kendi web sitesi, UltraFine 5K ekranın tükendiğini söylüyor.

LG’nin web sitesinin stoklarının bittiğini göstermesi Apple’ın rakibine bilerek çelme takmadığının bir kanıtı olabilir. Belki de gerçekten de stoklar bitmiştir. Ancak tesadüfün bu kadarı diyoruz. Studio Display satışa sunulduğu gün LG’nin fırtınalar estiren monitörünün stoklarının bitmesi pek inandırıcı gelmiyor.

Apple monitör

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu