Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobil UygulamalarSonyTeknoloji

Xperia Home Beta güncellendi! İşte yenilikler

Sony, Xperia akıllı telefonlarda yer verdiği Xperia Home başlatıcı uygulamasını güncelledi. Güncelleme şu an için Xperia Home Beta sürümü için geçerli ve yenilikler çok kısa süre içerisinde destekleyen tüm Xperia telefonlarda kullanıma sunulacak.

Xperia Home Beta yenilendi

10.2.A.3.47 yapı numarasına sahip olan güncelleme Xperia Home uygulamasına nihayet uygulama kısayollarını dahil etti. Halihazırda birçok Launcher uygulamasında ve birçok üreticiye ait arayüzde kullanılan kısayollar sayesinde herhangi bir uygulamaya uzun bastığında yan tarafta yeni bir bağlam menüsü açılıyor. Benzer özelliği daha önce iPhone’larda 3D Touch özelliği kapsamında görmüştük.

Örneğin üst bölümdeki ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere Google Drive uygulamasına uzun bastığınızda  yükleme, tarama ve arama seçeneklerini yan tarafta hızlıca görünüyor. Son güncelleme ek olarak uygulamanın beta versiyonuna klasörler arkasında bulanıklık oluşturma özelliği de sunuyor.

Uygulamaya ait APK dosyasını buradan indirebilirsiniz. Launcher uygulamasının sadece Sony Xperia modellerle uyumlu olduğunu hatırlatalım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu