Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme 1+4+N politikası ile Apple gibi ekosistem oluşturacak!

Çin’in yükselen yıldızı realme 1+4+N politikasını açıkladı. Akıllı cihazlarını 1+4+N politikası ile konumlandıracak olan firma bakalım neler sunacak?

realme bugün şirketin yeni politikasını açıkladı. realme 1+4+N olarak geçen bu politikada, firmanın akıllı telefon sektöründeki ve diğer IoT yani nesnelerin interneti ürünleri için önemli adımların atılacağı ifade ediliyor. Peki, nedir bu 1+4+N denilen olay? 1+4+N‘yi açacak olursak; 1 rakamı akıllı telefonu, 4 rakamı TV, kulaklık, saat ve hoparlörü ve N harfi ise diğer IoT ürünlerini temsil ediliyor.

1: Telefon: Akıllı telefonlar, realme’nin IoT ekosisteminin ana merkezi olacak. Tüm IoT ürünleri realme akıllı telefonlara bağlanacak ve yönetilecek. Ayrıca realme Link Uygulaması, birincil nokta olarak realme akıllı telefonlar, çeşitli IoT ürünlerini yöneterek kişisel, ev ve seyahat deneyimlerinizi geliştirecek.

4: Akıllı Hub: Bu, tüketicilerin akıllı telefonlarla birlikte daha fazla IoT ürününü yönetmesine ve kontrol etmesine yardımcı olmak için tasarlanacak. Bu nedenle, bu bölüm Akıllı TV, Akıllı Kulaklık, Akıllı Saat ve Akıllı Hoparlör olmak üzere 4 alt kategoriye ayrılıyor.

N: IoT ürünleri: Buradaki “N” harfi araç içi şarj cihazlarından, sırt çantalarına, bagaj çantalarından akıllı ev aletlerine kadar çeşitli aksesuarlar dahil olmak üzere yeni ürünleri temsil ediyor. realme, gelecekte bu alanda da ürünler geliştireceğinin sinyallerini veriyor.

realme 1+4+N

Realme; Smart TV, realme Buds Air Neo ve realme Watch‘dan sonra diğer akıllı ürünlerinin yakında tanıtılacağını belirtiyor. Ayrıca daha şık akıllı saatler, ileri teknoloji TV’ler ve daha akıllı kulaklıklar da gelecekte bizlerle birlikte olacak.

Şirket, “Akıllı telefonlarımız gibi, IoT ürünlerimiz de uygun fiyatlıdan premium fiyat segmentlerine kadar tam kapsamlı bir portföyde olacak” ifadelerini kullanıyor.

Bu politikanın ilk ürünü ise 25 Haziran‘da tanıtılacak olan realme X3 ve realme Buds Q olacak. Bu etkinlikte ayrıca IPX4 yani suya dayanıklı Adventurer adında sırt çantası da tanıtılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu