GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPlayStationSonyTeknoloji

PlayStation 5 gümbür gümbür geliyor! Peki nasıl görünecek??

Sony her ne kadar telefon işinde “geri” kalsa da, oyun konsolları arasında en sevilen ürüne, yani PlayStation’a sahip. Peki yeni PlayStation nasıl olacak?

Sony, dünyanın en sevilen oyun konsollarından olan PlayStation’ları her sürümde daha da geliştiriyor. Öyle ki PlayStation 2’de yakaladığı başarıyı, PlayStation 5′ lerde tekrar etmek isteyen firma bu iş için ekstra bir uğraş içinde. PlayStation 3 ve PlayStation 4 her ne kadar sevilse de, Sony en fazla satışı PlayStation 2’de sağlamıştı. Bu büyük başarının ardından firma yeni çıkaracağı PlayStation’lar da pazara daha fazla hitap etmeyi düşünüyor.

PlayStation 5, sürekli yeni iddialar ve görseller ile karşımıza çıksa da henüz bu cihaz hakkında çok az bilgiye sahibiz. Bu kıt bilgi sebebiyle de cihazın nasıl görüneceği hakkında net fikirlere sahip değildik. Ancak PlayStation 5’in son sketch görüntüsü herkesi heyecanladırmaya yetti…

"<yoastmark

"<yoastmark

PlayStation 5 Sketch Görüntüsü: Gerçek mi Sahte mi?

Herkesin hevesle beklediği PlayStation 5, ilk kez bize bu kadar net bir tasarım ile göz kırptı. Yayınlanan bir rapor, Sony’nin yakın bir zamanda yaptığı patent başvurusuna ait Sketch görselleri karşımıza çıkardı. Patentin onaylanmadığı bilgisinin de elimizde olması, bize Sony’nin tasarım tarafında sürpriz yapabileceğini hissettiriyor.

Tasarımın ana hatlarına bakacak olursak; İki katlı, “X” şekline benzer bir dizayn ile karşılaşma ihtimalimiz, Sketch görüntülerine göre oldukça yüksek. İki adet USB portu ve optik sürücü anahtarı ile birlikte güç düğmesi de kenarda gözümüze ilişiyor. Bu sketch aynı zamanda daha önce “gerçek” denilen PlayStation 5’e görseline de çok benziyor.

"<yoastmark

Söz konusu teknoloji olduğu zaman, firmalar bizi her zaman şaşırtmaya hazır bir durumdalar. Bu sebeple PlayStation 5, bugün ki görselden çok farklı olabilir… Hep birlikte göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu