Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 11 İçin Yeni Sırlı Video Ortaya Çıktı; Ancak Hepimiz Sırrı Çözdü

Xiaomi Mi 11 serisiyle ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Şimdi de cihazın yeni bir özelliğini açığa çıkaran video paylaşıldı.

Merakla beklediğimiz Xiaomi Mi 11 serisine artık sayılı günler kaldı. Pazartesi günü akşam saatlerinde tanıtılacak olan bu telefonlar, yıl bitiminden önce bekleyenlerine de nihayet kavuşacak. Xiaomi’nin lansman tarihini açıklamasından sonra Mi 11 hakkında çıkan haberlerde sıklığını arttırmaya başladı. Bir taraftan şirket teaser’lar yayınlarken, diğer taraftan da çeşitli kaynakların sızdırdığı bilgilere denk geliyoruz. Şimdi ise Mi 11’e ait yeni bir teaser daha paylaşıldı. Şirket, paylaştığı bu teaser’da herhangi  bir açıklama yapmasa da, kullanıcılar Xiaomi’nin neyi kastettiğini çok iyi anladı. Zira Mi 10 serisinde de buna benzer bir örnek görmüştük…

Xiaomi Mi 11 için sırlı bir teaser daha yayınladı.

Xiaomi Mi 11 hakkında sürekli olarak paylaşımlar yapan Le Jun, lansmana iki gün kala Mi 11 için sırlı bir teaser daha yayınladı. Le Jun’un paylaştığı bu teaser, bir ses videosunu içeriyor. Daha önce paylaşılan videonun da gece çekimiyle ilgili olduğunu yeri gelmişken hatırlatalım.

Le Jun’un paylaşmış olduğu bu videoyu, yalnızca streo hoparlöre sahip akıllı telefon kullanıcıları anlayabilir. Eğer telefonlarınızda streo hoparlör desteği var ise, videoyu açın ve cihazınızı yatay olarak çevirin. Daha sonra videodaki sesi sizlerde anlayacaksınız. Soldan sağa doğru süzülen bir ses…

Xiaomi’nin bu videodaki amacını herkesin anladığını düşünüyoruz. Sizlerin de tahmin edeceği üzere şirket burada, Mi 11′in streo ses sistemine sahip olacağını belirtiyor. Bu da cihazı bekleyenler için kafalardaki bir soru işaretini daha gidermiş oluyor. Hatırlarsınız Xiaomi, Mi 10 serisinde de streo hoparlöre yer vermişti. Hatta bunlardan Mi 10 Pro modeli, başarılı hoparlörüyle DxOMark’ta zirvede yer almıştı. Şimdi ise aynı başarıyı Mi 11 serisinde göreceğimizi umut ediyoruz. Zira Çinli üretici artık bazı şeylerde zirveye oturacağını çok önceden belli etmeye başladı. Mesele kamera konusunda da aynı şeyleri düşünüyoruz. Çünkü Çinli Xiaomi’nin Mi 11’de yer vereceği 108 megapiksellik lensi, kesinlikle zirveye tekrar oynayacaktır. Ancak Huawei’nin de bu konuda oldukça deneyimlii olduğunu belirtmek isteriz. O da belki P50 serisiyle Mi 11’in rekorunu kırabilir. Neyse şimdilik bunları bir kenara bırakalım ve lansman günü için bizde nefesimizi tutalım. Bakalım Xiaomi bize ne gibi sürprizler yapacak….

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu