Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi Mix 4 Geliyor! Xiaomi Gümbür Gümbür

Xiaomi cephesinde heyecan dorukta 29 Mart tarihinde gerçekleşecek etkinlikte Xiaomi Mi Mix 4 modeli de tanıtılacak. İşte son gelişmeler…

29 Mart tarihinde bütün planlarınızı iptal edin ve Xiaomi’nin Çin’de gerçekleştireceği etkinlik için bilgisayar başına oturun. Bugüne kadarki hiçbir etkinlikte görmeyeceğiniz kadar akıllı telefona doyacaksınız. Geçtiğimiz gün yayınlanan posterler Xiaomi’nin etkinlikte Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra modellerini duyuracağını onayladı. Mi 11 Lite da yine bu etkinlikte görücüye çıkacak telefonlardan biri olacak. Xiaomi’nin son bombası ise katlanabilir bir akıllı telefon. Xiaomi Mi Mix serisi geri döndü. Xiaomi Mi Mix 4 neler sunacak gelin birlikte göz atalım.

Xiaomi Mi Mix 4 katlanabilir bir telefon olacak

Xiaomi, Mi Mix serisi telefonun ismini henüz onaylamadı, fakat biz şu an için Mi Mix4 demeyi tercih ettik. Sadece 4 gün sonra tanıtılacak Mi Mix 4, şirketin katlanabilir yapıda ilk akıllı telefonu olacak. Kısa süre önce sızan görüntüler Mi Mix 4’ün Galaxy Fold 2 ve Mate X2 içe doğru katlanabilir bir yapıda olduğunu gösterdi.

Arka bölümde üç kameraya sahip olan telefon yine geçtiğimiz gün Çin’de TENAA ve 3C sertifika süreçlerinden geçti. Burada 67 watt hızlı şarj özelliğine sahip olduğu onaylanan telefonda bellek biriminin 12GB RAM / 512GB ve 16GB RAM / 512GB depolama şeklinde iki versiyonun olacağından söz edildi.

Katlanabilir telefonun ekran ve pil gibi önemli ayrıntıları şu an için gizemini koruyor. İşlemcinin ise Snapdragon 888 olacağı kesin. 120Hz ekran tarama hızına sahip olacak telefonda arka ana kameranın ise 108 megapiksel çözünürlüğünde olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu