Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus 8 Pro nasıl olacak? Tasarım nasıl geri gider? İşte cevabı

Evet, OnePlus 7T Pro yeni tanıtıldı ama bir anda ortaya OnePlus 8 Pro görselleri çıktı. Tasarım mı? Kesinlikle geri gitmiş. Neden mi?

Bir süredir incelemek için OnePlus 7 Pro kullanıyoruz ve telefon uzun süredir incelediğimiz en hızlı telefonlardan birisi. Hem tasarım hem de genel performans anlamında oldukça beğendiğimiz OnePlus 7 Pro sonrasında nihayet OnePlus 7T Pro ile de tanıştık. Yeni nesi OnePlus 8 Pro ise 2020 yılı içinde muhtemelen Mayıs ayında tanıtılacak ama bugün ortaya çıkan görsellere göre OnePlus Mayıs ayına kadar beklemeyebilir. Zira daha şimdiden bu görsellerin sızdırılması normal değil. İşte ilk görseller;

Tasarıma baktığımızda OnePlus 7T Pro ve OnePlus 7 Pro ile ciddi benzerlikler görüyoruz. Arka kameraların alt alta konması ve 6,65 inç ekran boyutu bize bir önceki nesil telefonları hatırlatıyor. Ekranda bulunun Samsung üretimi Infinty-O kamera deliği ise tek kelimeyle “ne alaka” dememize sebep oldu.

Pop-Up ön kamera kullanan OnePlus‘ın ne oldu da bu tasarıma geçiş yaptığını gerçekten merak ediyoruz. Yeni telefon tasarımsal anlamda bizi pek tatmin etmedi ama bu noktada sizin de görüşleriniz önemli. Arka kameralara baktığımızda ise yan tarafta bir kamera daha olduğunu görüyoruz. Dördüncü kamera tahminlerimize göre ToF 3D tarama kamerası olacak.Bu kamera donanımına gerçekten gerek var mı bu da ayrı bir tartışma konusu.

Yani bizce OnePlus tasarım tarafında ileri gideceğine biraz geri gitmiş…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu