Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHTC

HTC U11 Plus geliyor! HTC’den tam ekranlı bir telefon

HTC U11 Plus modeli geliyor. HTC üst segment rekabetinde bu defa daha iddialı bir telefonla yerini alacak. Bu yıl tanıtılan akıllı telefonlarda en dikkat çeken donanım kuşkusuz ekranlar oldu. Bazı üreticiler 18:9 ekran formatına geçiş yaparak telefonların ekran çerçevelerini önemli ölçüde azalttı. HTC ise henüz sözünü ettiğimiz ekran formatına sahip bir telefon duyurusu gerçekleştirmedi, ancak gelen haberler şirketin bu yönde bir telefon hazırladığını gösteriyor.

Gizmo China sitesinde yer alana habere göre HTC’nin küresel satış sorumlusu Zhang Jia Lin bugün Google ile gerçekleştirilen anlaşma sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Kıdemli yönetici verdiği röportajda en geç bir ay içerisinde tam ekrana sahip bir üst segment telefon duyuracaklarını ifa etti.

HTC U11 Plus olarak isimlendirilecek telefonda 18:9 formatında Quad HD çözünürlüklü ekran yer alacak. Ekran boyutunun en az 6 inç seviyesinde olması bekleniyor. Snapdragon 835 işlemcisinden güç alacak cihazda parmak izi tarayıcısı ve yüz tanıma teknolojisi öne çıkan özelliklerden bazıları olacak. Kısa süre içerisinde U11 Plus cephesinden daha fazla sızıntının gelmesini bekliyoruz.

Zhang Jia Lin ayrıca HTC U11 modelinin satışlarına ilişkin de bir açıklamada bulundu. Lin, net rakam vermese de, HTC U11 satışlarının HTC 10 ‘dan daha iyi olduğunu belirtti.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu