Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriKatlanabilir TelefonlarMobirollerMotorolaTeknoloji

Moto Razr 2022 iPhone 13 Pro Max ile Kıyaslandı

Motorola’nın yeni katlanabilir telefonu Moto Razr 2022 tanıtılmadan iPhone 13 Pro Max ile kıyaslandı. Motorola gümbür gümbür geliyor.

Lenovo bünyesinde yer alan Motorola, 2 Ağustos’ta katlanabilir telefonu Moto Razr 2022 ile karşımıza çıkacak. Etkinliğe sayılı günler kala bugün Motorola cephesinden ilginç bir kıyasalama geldi. Lenovo’nun Çin cep telefonu bölümünün genel müdürü Chen Jin, Moto Razr 2022’nin katlanmış haldeki bir görüntüsünü yayınladı.

Chen Jin ayrıca Moto Razr 2022’nin ana telefon olarak kullanılabileceğini ve ekran boyutu ve boyutlarının iPhone 13 Pro Max ile karşılaştırılabilir olduğunu belirtti. Aktarılan bilgilere göre; Moto Razr 2022’nin ana ekranı, tıpkı Apple’ın amiral gemisi gibi 6.7 inçlik bir köşegenine sahip. Motorola’nın resmi web sitesi ayrıca, makinenin, kasanın iki parçası arasındaki mesafeyi azaltan ve açıldığında gözle görülür kırışıklığı azaltan üçüncü nesil bir yıldız menteşe kullandığını da gösteriyor.

Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti, 12 GB RAM ve 512 GB dahili depolama birimi ile gelecek olan bu telefonda 3 inç büyüklüğünde küçük ekran da yer alacak. Bu küçük ekran yalnızca selfie ve bildirimler için değil, isterseniz herhangi bir uygulamayı başlatabileceğiniz tam teşekküllü olacak.

Moto Razr 2022

Kamera tarafında ise, f/1.8 diyafram açıklığına sahip 50 megapiksel ana kamera ve 13 megapiksel geniş açılı kamera telefonda yer alacak. Henüz hızlı şarjı açıklanmayan 3.500 mAh kapasiteli batarya ile gelecek olan bu telefonun fiyatı büyük önem taşıyor. Eğer Motorola 1500 dolar bandını aşmazsa bu telefon katlanabilir telefonlar arasında kapış kapış satılabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu