Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobil UygulamalarSosyal MedyaTeknoloji

WhatsApp hangi özellik için geri adım attı?

WhatsApp şubat ayında Snapchat Hikayeler’e benzer Durum özelliğini kullanıma sunmaya başladı. Yeni özellikle birlikte kullanıcılar WhatsApp durum bölümüne yazı yerine resimler, videolar ya da GIF dosyaları ekleyebilecek ve bu dosyaları emojiler, metin ya da çizimlerle kişiselleştirebilecek. Ek olarak durum bölümüne eklenen fotoğraf ya da videolar 24 saat görüntülenebiliyor ve daha sonra kayboluyor.

WhatsApp durum özelliği geri geliyor!

WhatsApp’ın yeni özelliği başlarda birçok kullanıcıdan olumlu yorumlar alsa da, metin tabanlı durum mesajlarının ortadan kaybolması da bir o kadar eleştiri aldı. Gelen eleştiriler karşısında WhatApp’ın geri adım attığını görüyoruz. TechCrunch sitesine konuşan bir WhatsApp yetkilisi metin tabanlı durum özelliğinin kısa süre içerisinde uygulamaya tekrar dahil edileceğinin müjdesini verdi.

WhatsApp durum

Halihazırda WhatsApp beta uygulamasına dahil edilen özellik önümüzdeki hafta tüm Android kullanıcıları için yayınlanacak. Özelliğin kısa süre içerisinde bu defa iOS platformu için dağıtılacak. WhatsApp kullanıcıları güncelleme sonrası Hikayeler benzeri Durum ve metin tabanlı Durum özelliğini aynı anda kullanmaya başlayacak.

 

Xiaomi Mi 6, LG G6 ile aynı kaderi yaşayabilir!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu