Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriKatlanabilir TelefonlarXiaomi

Xiaomi Mix Flip Şarj Hızı Belli Oldu

Xiaomi Mix Flip modelinin şarj hızı belli oldu. Aralıklı olarak sızıntısı yapılan cihazın artık boy göstermesini bekliyoruz.

Xiaomi’nin Mix Flip ile kapaklı katlanabilir pazara gireceği söyleniyor. Ayrıntılar az olsa da, telefonun Çin’in 3C sertifikasyon sitesinde görüldüğü ve bu telefonun yakında çıkacağına işaret ettiği bildiriliyor.

Sertifikanın kendisi, cihazın Mix Flip olduğunu açıkça doğrulamıyor ancak güvenilir sektör kaynakları, 2405CPX3DC model numarasını gelecek telefonla bağdaştırdı. Daha da önemlisi, sertifika 67W hızlı şarj desteğini ortaya koyuyor.

Bunun dışında 3C listesi, Mix Flip’in teknik özellikleri hakkında hiçbir ayrıntı sunmuyor. Ancak sertifika sitesindeki varlığı, Xiaomi‘nin ilk dikey katlanabilir telefonu üzerinde aktif olarak çalıştığını ve piyasaya sürülmesinin ufukta olabileceğini doğruluyor.

Kaynak Digital Chat Station’a göre Xiaomi, 2024’ün üçüncü çeyreğinde çıkacak olan Mix Fold 4 ile birlikte Mix Flip’i piyasaya sürebilir.

Optik görüntü sabitleme özelliğine sahip 50 MP birincil kamera ve 2x telefoto kamera için OmniVision OV60A ½,8 inç sensörle gelmesi bekleniyor.

Cihazın kablosuz şarj desteğine sahip olacağı ve suya karşı korumanın da olacağı söyleniyor. İkincisi, Xiaomi’nin katlanabilir cihazlarının hiçbirinin suya karşı sertifikalı koruması olmadığı için hoş bir özellik olacak. Katlanabilir cihazın Snapdragon 8 Gen 3 tarafından desteklenmesi bekleniyor.

Ek olarak başka bir raporda Mix Flip’in Türkiye dahil çeşitli ülkelerde satışa sunulacağı, ancak Hindistan’da satışa sunulmayacağı öne sürülüyor. Bu akıllı telefonla ilgili yeni ayrıntılar konusunda sizi güncel tutacağımızdan emin olacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu