Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Reno5 Z Bataryası Belli Oldu Çok Yakında Geliyor

Çinli akıllı telefon üreticisi yeni bir model üzerinde çalışıyor ve çok kısa süre içinde satışa sunacak. OPPO Reno5 Z 4.300 mAh pil ile geliyor.

Kısa süre içinde akıllı telefon pazarında büyük işler başaran; Çin merkezli akıllı telefon üreticisi dünyanın en büyük telefon üreticilerinden bir tanesi konumunda. Firma yeni bir model üzerinde çalışıyor. Bugün 4.300 mAh pil ile FCC sertifikası alan yeni modelin kısa bir süre içinde tanıtılmasını bekliyoruz. Firmanın OPPO Reno5 Z modeli orta seviye kullanıcılar için uygun fiyatlı olarak satışa sunulacak.

OPPO Reno5 Z Teknik Özellikleri Nasıl Olacak

ABD sertifika yetkilisi tarafından CPH2211 model numarası ile listelenen telefon Android 11 tabanlı ColorOS 11.1 işletim sistemi yüklü olarak gelecek. Telefonda 30W şarj destekleyen 4,310 mAh pil ile gelecek. Ayrıca kutu içeriğinde şarj cihazıyla birlikte gelecek. 5G ağlarını destekleyecek olan telefonun arka kısmında üçlü kamera dizilimi olacak. FCC sertifikasında yer alan bilgiye göre telefon 7,8 mm kalınlığında olacak ve sadece 175 gram ağırlığa sahip olacak. Telefonun sağ tarafında güç düğmesi sol tarafında ise ses seviyesi düğmeleri yer alacak. Kısa bir süre içinde telefonun yonga seti, RAM ve dahili depolama alanı bilgilerinin netleşmesini bekliyoruz.

Oppo Reno5 Z

CPH2211 model numarası ile sertifikalar almaya devam eden telefonun firma tarafından resmi olarak kısa bir süre içinde tanıtılmasını bekliyoruz. Kısa süre içinde dünyanın en büyük beş akıllı telefon üreticisinden birisi olan firmanın yeni modelleri ile başarılı satış grafiğini devam ettireceğini düşünüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu