Akıllı SaatAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknoloji

Redmi Watch 2 Bu Fiyata Yok Satacak!

Redmi Note 11 serisi ile birlikte firmanın akıllı saati Redmi Watch 2 de tanıtıldı. Uygun fiyatlı saat arayanlar bu modeli çok sevecek.

Redmi, Redmi Note 11 serisi akıllı telefonlarının yanı sıra söz verdiği gibi Redmi Watch’ın halefi olan Redmi Watch 2 modelini de tanıttı. Uygun fiyatlı akıllı saat almak isteyenlere hitap edecek olan bu model iOS ve Android telefonlar ile tam uyumlu bir şekilde çalışması ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Redmi Watch 2 özellikleri

Bu model yüzde 63,7 ekran gövde oranına ve ultra ince çerçevelere sahip 1,6 inç AMOLED ekrana sahip ve 100 renkli saat yüzünü ve her zaman açık ekranı destekliyor.

31g hafif gövdesi, ATM su geçirmezliği, koşuları ve açık hava antrenmanlarını doğru bir şekilde takip etmek için GPS, GLONASS, Galileo ve BeiDou özellikleri ile geliyor. Saat ayrıca 17 profesyonel egzersiz türü de dahil olmak üzere 117 fitness modu ile geliyor.

Kalp atış hızı, antrenman süresi ve kalori tüketimini izlemek ve analiz etmek için profesyonel algoritmalar kullandığını söyleyen Redmi, ayrıca SpO2 ve uyku takibi de sunuyor. Redmi’nin yeni akıllı saati yepyeni bir manyetik şarj cihazı ile kutusundan çıkıyor.

Redmi Watch 2

Redmi’nin yeni gözdesi, Zeytin, Kahverengi ve Pembe kayış renkleriyle Mavi, Siyah ve Fildişi renk seçenekleri ile 60 dolardan satışa sunulacak. İlk olarak 11 Kasım 2021 tarihinde anavatanı Çin’de satılacak olan bu modelin Aralık ayında Avrupa pazarına da açılması bekleniyor. Türkiye pazarına ise bu modelin 2022 yılında gelmesini bekliyoruz. Kurlardan dolayı bu modelin 600 TL ve üzerinde bir fiyata sahip olacağını düşünüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu