Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerTabletTCLTeknoloji

TCL Tab Disney Edition Tanıtıldı! Çocuklar için Sürpriz

Ünlü markanın yeni tableti çocukları sevindirmeye geldi. TCL Tab Disney Edition isimli yeni tablet, yoğun ilgi görüyor. İşte özellikleri.

Telefonlarıyla tanıdığımız marka bu defa tabletiyle gündeme çıktı. Şirketin çocuklar için özel olarak tasarladığı ve geliştirdiği TCL Tab Disney Edition, zengin özellikleriyle ve Disney temalı özellikleriyle ilgi çekiyor. Gelin tabletin tüm detaylarına göz atalım.

TCL Tab Disney Edition Özellikleri ve Fiyatı

TCL Tab Disney Edition’ın çocuklar için özel olarak geliştirildiğini sizlere belirtmiştik. Bu sebepten dolayı tabletin özel koruyucu kılıfa ve dayanıklı bir cama sahip olduğunu söylemekte fayda var. Böylece tablet, düşmelere ve çizilmelere oldukça dayanıklı. Akılda kalıcı kalan tasarımı ile tablet, DragonTrail camlı 8 inç büyüklüğünde ve FHD çözünürlükte bir panel taşıyor.

Bellek kurulumunda ise 3GB RAM ve 32GB dahili depolama görüyoruz. microSD desteğiyle birlikte tablet, 256GB’a kadar depolama sunabiliyor. Tabletin oyun ve günlük kullanımlar için yeterli bir yonga setine sahip olduğu söylendi.

TCL TAB Disney Edition

Fotoğraf ve video çekimleri için tablette 8 Megapiksel arka kamera ve 5 Megapiksel ön kamera yer alıyor. TCL’nin yeni çocuk tableti 4G LTE bağlantısı destekliyor. Tek bir şarjla 17 saate kadar kullanım sunan tablet, 5.550 mAh kapasiteli pile sahip.

TCL Tab Disney Edition’ın önceden yüklenmiş Disney temalı içeriklerle birlikte geldiğini hatırlatalım. Oyunlar, bulmacalar ve duvar kağıtları tablette hazır. Tablet şu anda 200$’ın altında fiyat etiketine sahip.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu