Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

iPhone X özelliği Galaxy Note 8 ‘e geliyor

iPhone X özelliği Galaxy Note 8 modelinde kullanıma sunulacak. Kamera özellikleri tüketicilerin akıllı telefon satın alırken öncelik verdiği kriterler arasında geliyorken,  mobil kamera teknolojileri son yıllarda önemli ölçüde gelişti. Hatırı sayılır bir para ödediğimiz akıllı telefonların haliyle iyi bir kamera deneyimi sunmasını istiyoruz.

Apple kısa süre önce iPhone X (10) modelini duyurdu. Apple adına birçok ilke öncülük eden telefon mobil pazarda 4K 60fps video kaydı gerçekleştiren ilk telefon (iPhone 8 modelleriyle birlikte) oldu. Son gelen haberlere göre 4K 60fps video kaydı çok yakında Galaxy Note 8 için de kullanıma sunulacak.

Samsung resmi web sitesinde Galaxy Note 8 ile 4K 60fps video kayıt yapılabildiği şeklinde bir ibareye yer verdi. Gönderimleri yapılan ve test olarak dağıtılan Galaxy Note 8 modellerinde henüz sözü edilen video kaydı yapılamıyor, ancak Samsung’un bu açıklaması 4K 60fps video çekiminin çok yakında güncelleme kapsamında telefona sunulacağını gösteriyor.

Galaxy Note 8 için kısa süre önce kamera odaklı güncelleme yayınlamıştı. Ancak video çekimi noktasında herhangi bir iyileştirme göze çarpmamıştı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu