Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy A Serisi Katlanabilir Telefon Geliyor, Uygun Fiyatlı Olacak

Yeni bir rapora göre Galaxy A Serisi katlanabilir telefon geliyor. Bununla birlikte katlanabilir telefonların fiyatı 1000 $ altına gerileyecek.

Samsung, Galaxy Z Fold ve Galaxy Z Flip serisi telefonlarıyla katlanabilir akıllı telefon pazarının büyük bölümünü elinde bulunduruyor. Rakiplerinden daha önce bu pazara giren Samsung yine rakiplerine göre özellikle Galaxy Z Flip serisiyle birlikte telefonları daha uygun fiyattan tüketicilerle buluşturuyor. Yeni bir rapora göre Samsung katlanabilir telefonlarda fiyatı daha da aşağı çekmek istiyor. Bunun için Galaxy A serisi katlanabilir bir telefon hazırlanıyor olabilir.

Galaxy A Serisi Katlanabilir Telefon 1.000 $’ın Altında Olacak

Samsung’un Galaxy A serisi altında duyurmayı planladığı esnek ekranlı telefona dair şu an herhangi bir veri bulunmuyor. Ancak fiyatlandırma detayları sızdırılmış görünüyor. Rapora göre Samsung’un bütçe dost katlanabilir akıllı telefonu yaklaşık 1 milyon won (771 $) seviyesinden fiyatlandırılacak. Diğer pazarlara açıldığında telefonun fiyatı vergilerle birlikte 900-1.000 $ arasında değişecek.

Galaxy Z Flip 3 Türkiye

Galaxy A serisinde konumlandırılacak bu telefonlarda fiyatın aşağı çekilmesiyle birlikte malzeme kalitesinde ve diğer donanım bileşenlerinde kesintiye gidilebilir. Örneğin mevcut katlanabilir telefonlarda bulunan ultra ince cam tabakayı bu modelde görmeyeceğiz.

Öte yandan Galaxy A ailesinde yer alacak katlanabilir telefonun hangi form faktörünü kullanacağı bilinmiyor. fiyatın epey aşağı çekildiği dikkate alındığında dikey formda katlanan bir telefon görebiliriz.

Son olarak, Samsung ağustos ayında Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 3 modellerini duyurmaya hazırlanıyor. Her iki telefonun da hem tasarımı hem de teknik özellikleri büyük ölçüde netlik kazanmış durumda.

İşte Türkiye’deki Snapdragon 8 Gen 1 İşlemcili En Ucuz Telefon!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu