Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi MIUI Global Beta ROM dağıtımını sona erdirdi

Xiaomi arayüzüne hayranlık duyuyor ve beta ROM kullanarak gelişimine katkıda bulunuyorsanız size üzücü bir haber vereceğiz. MIUI topluluk ekibi bugün yayınladığı bir yazı ile Xiaomi MIUI Global Beta ROM geliştirme / dağıtma sürecinin sonlandırıldığını açıkladı. Ekip, 1 Temmuz tarihi itibariyle artık hiçbir Xiaomi ve Redmi telefon için global beta ROM’un yayınlanmayacağı bilgisini verdi.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Xiaomi MIUI Global Beta ROM programını bitirdi

MIUI yazılımında MIUI kararlı ve MIUI Beta olmak üzere iki sürüm mevcut. Kararlı sürüm, cihaz için MIUI’nin genel ve son sürümünü temsil ederken, MIUI betada ise sisteme dahil edilen yeni özellik ve gelişmeler test ediliyordu.

Mi ekibine göre kullanıcıların büyük bölümü artık geliştirme aşamasında olan Genel beta ROM’ları kullanma eğiliminde olmadıklarını bildiriyor. Bakıldığı zaman MIUI arayüzü yıllar içerisinde büyük ölçüde olgunlaştı ve kullanıcılar artık kararlı ROM’ları daha fazla talep ediyor. Bu nedenle MIUI mühendisleri, daha eski telefonlar için sık sık Beta yapımları geliştirmek yerine, portföylerinde bulunan düzinelerce telefonun kararlı sürümlerini mükemmelleştirmeye daha fazla zaman ayıracak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu