Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

13.200mAh Bataryalı Telefon Ulefone Geliyor! Şarjı Bitmez Bunun

Akıllı telefon pazarına devasa bir batarya ile giriş yapacak olan Ulefone Power şarj konusunda cidden rakipsiz olacak. Bitmez bu batarya.

Bugüne kadar pek çok akıllı telefon markasından ve amiral gemilerinden bahsettik. 5.000mAh, 7.000mAh bataryaya sahip telefonlar hakkında epey yazdık epey çizdik. Gün geçtikçe yepyeni telefonlar duyurulmaya devam edilirken, pazarda hareketlenecek gibi duruyor. Pek çok telefon korona virüsü nedeniyle piyasaya sürülmezken duyurular da yapılmaya devam ediliyor. Şarjı bitmeyen telefonlar konusunda kuşkusuz Çinli dev Xiaomi akıllara geliyor. Şirket öyle güzel telefonlar üretti ki büyük bataryalar ile uzun kullanım süreleri sundu. Biz Xiaomi markasının şarjı bitmeyen telefonlar duyurduğunu sanırsak Ulefone Power adında yeni bir telefon ortaya çıktı. İşte bu telefonun şarjı hiç bitmeyecek.

Şarj konusunda ciddi anlam da rakip tanımayacak olan telefon epey şık tasarıma sahip olacak. Rakiplerine şarj süresi ve bataryası ile korku salması beklenen cihaz bugün resmi olarak onaylandı. İşte detaylar.

Ulefone
Ulefone

Ulefone Power 13.200mAh İle Gelecek

Devasa bir pil ile karşımıza çıkacak olan akıllı telefon epey de büyük olacak gibi görünüyor. Hakkında bir görsel dışında başka bir şey olmayan telefon tam 13.200mAh kapasitesine sahip devasa bir batarya ile karşımıza çıkacak. Bataryaya bakılırsa cihazın boyutu da devasa olacak. Diğer özellikleri hakkında herhangi bir bilginin olmadığı telefonun şarjı hiç bitmeyecek gibi görünüyor. Cihazın çıkış tarihi açıklanır açıklanmaz haberlerimiz de yer vereceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu