Akıllı TelefonAndroidAsusGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

18GB RAM ile Gelen Telefon Asus ROG Phone 5! Resmen +18

18GB RAM gücüne sahip telefon olur mu? Vallahi oluyor. Asus ROG Phone 5 RAM gücü ile resmen şapka çıkartacak. İşte detaylar…

Akıllı telefon pazarında oyuncu telefonlarının başka bir yeri var. Bundan yıllar önce Asus, her yıl Mobil Dünya Kongresi’nde RAM gücünü arttıran ilk telefon olması ile ünlenen bir konumdaydı. Dünyanın ilk 4GB ve 8GB RAM gücüne sahip telefonlarını Asus bize tanıttı. Bugün ise 18GB RAM gücüne sahip olacağı belirtilen Asus ROG Phone 5 ile ilgili detaylar gelmeye başladı.

Asus’un 10 Mart tarihinde yapacağı bir etkinlik ile tanıtacağı yeni nesil ROG Phone 5’in bugünden itibaren Çin ve Tayvan pazarında ön talep toplama süreci de resmen başladı. Gelen bilgilere göre Asus ROG Phone 5‘in kayıt ve ses kalitesi tarafında seviyeyi başka bir noktaya taşıyacağı da belirtiliyor. Zira DxOMark verilerine göre telefon 79 puan alarak en yakın rakibi Xiaomi Mi 10 Pro modeline de fark atmış görünüyor.

Bununla birlikte telefonda Snapdragon 888 yonga seti kullanılacağını biliyoruz. Saat hızı tarafında ise bir farklılık beklenmiyor. En önemli yenilik ise 18 GB Hynix RAM olacak gibi görünüyor. Zira daha önce 12GB RAM gücüne sahip birçok model gördük ama 18GB RAM gücü de başka bir boyut olacak.

ROG Phone 5 serisinin 2 farklı model ile geleceği belirtilirken buradaki en önemli sorulardan birisi ise Asus ROG Phone 5 Türkiye pazarına girecek mi? Oluyor. Açıkçası bu soruya cevap vermek takdir edersiniz ki; zor ama Asus’un mobil tarafta Türkiye pazarında dükkanı kapattığını biliyoruz. Bundan dolayı da böyle bir canavarın ülkemiz pazarında satılması pek olası değil…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu