Güncel Teknoloji Haberleri

Kiremit Görünümlü Güneş Enerjisi Paneli Olur mu?

Haberin başlığını “Kiremit Görünümlü Güneş Enerjisi Paneli Olur mu?” olarak belirledik. Bu sorunun cevabı sanırız ki; “Nicola Tesla” yaparsa neden olmasın olacaktır. İnovasyon denince dünyada akla gelen ilk isimlerinden biri olan Nicola Tesla geçtiğimiz gün yaptığı bir basın etkinliğinde yeni nesil Kiremit Görünümlü Güneş Enerjisi Paneli ürününü tüm dünyaya gösterdi.

Kiremit Görünümlü Güneş Enerjisi Paneli
Kiremit Görünümlü Güneş Enerjisi Paneli

Gelecek elektrikte diyen Tesla’nın kurucusu fosil yakıtlara olan mücadelesini kazanacak mı bunu bilemiyoruz ama yeni nesil güneş enerji panellerinin Amerika’da ciddi oranda kullanılması bekleniyor. Bizim gibi ülkelerde banliyö yaşam tarzı olmadığı için yeterli bir performans alınamayacağını düşündüğümüz bu panellerin özellikle kırsal alanda köylülere ciddi bir kolaylık sağlayacağını düşünüyoruz.

Bu tarz inovasyonlara özellikle hükumetlerin destek vermesi gerekliliği ise ortadaki bir diğer gerçek. Ülkemiz pazarında elektrikli araçlara gelmesini umduğumuz vergi indirimi geldiğinde birçok kullanıcının bu araçlara yöneleceği ise ortadaki bir diğer gerçek…

Samsung Gear 360 Pro mu geliyor?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu