DonanımGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi TV 4A: Xiaomi’nin 50 inç uygun fiyatlı yeni televizyonu

Xiaomi her ne kadar fiyat / performans telefonlarla adını duyuran bir üretici olsa da, şirket bu fiyat politikasını her alandaki ürünlere yansıtmış durumda. Xiaomi TV’ler de sözünü ettiğimiz ürünler arasında yer alıyor. Son birkaç yıldır TV ürün yelpazesine birçok çözüm ekleyen Xiaomi, son olarak 50 inç ekranlı Xiaomi Mi TV 4A akıllı televizyonunun duyurusunu gerçekleştirdi. Akıllı televizyon serisi ilk olarak geçen yıl tanıtılmış ve seri içerisinde 32 inç, 43 inç, 49 inç, 55 inç ve 65 inç ekrana sahip modeller yer alıyor.

Xiaomi Mi TV 4A özellikleri ve fiyatı

50 inçlik modelde 4K Ultra HD çözünürlüklü ekran kullanılıyor. 60HZ yenileme hızına sahip olan ekranda HDR10 + HLG desteği de mevcut. Dolby Audio ve dtsHD tarafından desteklenen stereo hoparlörlerin yer verildiği akıllı televizyona dahili mikrofona sahip bir kumanda eşlik ediyor.

Xiaomi Mi TV 4A
Xiaomi Mi TV 4A

Bu kumanda en sevdiğiniz şovları aramanıza, kayıttan yürütmeyi kontrol etmenize, soru sormanıza ve hatta TV ile aynı ağa bağlı diğer Xiaomi akıllı ürünleri kontrol etmenize olanak tanır.

2GB RAM, 8GB dahili depolama, dört çekirdekli Amlogic L962 işlemci, fare veya klavye gibi ek donanımları bağlamak için Bluetooth 4.2 LE, üç adet HDMI girişi, iki adet USB portu, AV girişi ve ethernet portu Xiaomi’nin yeni televizyonunda öne çıkan diğer özellikler. 19 Ocak’tan itibaren ön sipariş almaya başlayacak TV’nin fiyatı 2.399 Yuan (372 $) olarak açıklandı.

 

https://www.teknoburada.net/galeriler/en-iyi-ekran-kasa-oranina-sahip-telefonlar/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu