Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji Haberlerirealme

realme GT 5 Pro İlk Kez Gösterildi! Bambaşka Bir Şey Geliyor

realme'nin amiral gemisi realme GT 5 Pro, büyük bir değişime sahne olacak. Hem donanım hem de tasarım büyük ölçüde değişiyor.

realme, GT 5 Pro akıllı telefonunun tasarımını ortaya çıkardı. Son sızıntı ile birlikte belki telefona tam bir bakış atamıyoruz, ancak kamera tasarımının nasıl olacağı artık aşağı yukarı şekillendi. realme ayrıca amiral gemisi telefonun bir versiyonunda arka yüzeyde vegan deri kullanacak.

realme GT 5 Pro’nun kamera ünitesi, Vivo başta olmak üzere son dönem Çinli markaların tercihi doğrultusunda olan yuvarlak bir yapıda. Telefonda üç arka kameraya yer verilecek ve bunlardan biri periskop kamera olacak. realme böyle ilk kez üst segmentte etkili yakınlaştırma için periskop kamera kullanacak.

realme GT 5 Pro Başlıca Özellikleri

Öte yandan realme, telefonun 7 Aralık tarihinde tanıtılacağını resmi olarak doğruladı. Yayınlanan bir başka posterde ise telefonun ekran özelliklerini öğreniyor. GT 5 Pro’da 6,78 inç büyüklüğünde ve 1,5K çözünürlüğünde kavisli AMOLED ekran yer alacak. 4500 nit tepe parlaklığıyla rekor kıracak olan ekranda 2160Hz yüksek frekanslı PWM karartma, yüksek parlaklıkta DC Karartma, 8T LTPO teknolojisi, 144Hz yenileme hızı, 2160Hz anında dokunma örnekleme hızı desteği sunulacak.

Snapdragon 8 Gen 3 işlemci biriminden güç alacak olan modelde LPDDR5X RAM ve UFS 4.0 depolama onaylandı. 100 watt kablolu ve 50 watt kablosuz hızlı şarjı destekleyecek olan telefonun başlangıç fiyatının ise sadece 495 dolar olması bekleniyor. Telefon ilk etapta Çin pazarına yönelik olacak ve yeni yılla birlikte küresel piyasalarda boy gösterecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu